Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto je Vladeta Jerotić jednom odbio piće od studenta? Urbana legenda koja je oduševila mnoge

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispričao ju je Aleksandar Gajšek gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

  • 0
Vladeta Jerotić Printskrin: Youtube/TVKopernikus

Vladeta Jerotić je svojim mislima, delima, knjigama uticao na mnoge ljude, a autor emisije "Agape", Aleksandar Gajšek, je gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" kod voditelja Ivana Ivanovića ispričao urbanu legendu, gde je otkrio zašto je gospodin Jerotić jednom odbio piće od studenta.

"Evo jedna urbana legenda, možda i mnogi znaju. Vladeta Jerotić je sedeo u jednom restoranu beogradskom, jedan student je ušao, i kada je video da je tu Vladeta, on je odmah otišao do konobara i rekao: "Molim Vas, idite i pitajte ga šta će da popije." Konobar je pitao i Vladeta je rekao: "Hvala, ne treba ništa." Student se uvredio, nije izdržao i prišao mu i kaže: "Evo, ja sam gospodine Jerotiću taj student. Pa zašto ste me tako povredili? Zašto niste hteli da prihvatite? Znate li Vi šta ste učinili za moj život? Ja ne živim isti život od kako slušam Vas i čitam Vaše knjige."

A on (Vladeta Jerotić) kaže: "Mladiću, oprostite mi, nisam hteo da Vas povredim. Nemojte se srditi, ali dokle ćemo to "ja tebi, ti meni"? To je uostalom izvor svake korupcije i to je prirodno. Hrišćani se trude da nadiđu svoju prirodu. Ako već mislite da sam ja učinio Vama dobro delo, nemojte mi vratiti. Učinite i Vi nekom drugom." E, to je to. Samo dela ljubavi ostaju", ispričao je Aleksandar Gajšek.

Ova urbana legenda je oduševila mnoge ljude.

"Bravo na ovoj priči, bravo", "Odlično i poučno", "Kako bi bilo da lepo, da smo,makar, većina kao gospodin Vladeta", bili su samo neki od komentara na Jutjubu.

Poslušajte urbanu legendu o Vladeti Jerotiću koju je ispričao Aleksandar Gajšek:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA