Muzika i vino u rajskom vrtu: Telegraf.rs vas vodi na Wine Garden!

Delimo karte za fenomenalni Wine Garden

  • 0

Wine Garden je nova manifestacija kojom je Beograd obogatio svoju turističku ponudu, a koja će biti održana 15. i 16. juna u Botaničkoj bašti. Ulaznice za prvi dan manifestacije su već rasprodate, a ostao je još mali broj ulaznica za nedelju. Zato smo u saradnji sa organizatorima odlučili da vas obradujemo specijalnim poklonom pa će tako petoro najbržih koji pošalju mail na karte@telegraf.rs dobiti po dve ulaznice za ovaj neponovljivi događaj. U mailu je potrebno da navedete ime i prezime i broj telefona.

Botanička bašta je po prvi put otvorila svoja vrata za održavanje jedne manifestacije, što je naišlo na odličan odziv Beograđana koji će tokom toplog junskog vikenda uživati u atmosferi rajskog vrta u centru grada u kome se nalazi više od 1.000 biljnih vrsta iz celog sveta, a mnoge od njih se mogu videti samo u Botaničkoj bašti. Užitak u ovoj atmosferi će savršeno upotpuniti i sadržaji manifestacije. Vrhunska vina, probrani sirevi, koncerti, interesantne vinske radionice, gastronomski specijaliteti, zabavne igre samo su deo sadržaja koji očekuje posetioce od 14 do 19 časova. U tom periodu svi posetioci će moći da besplatno degustiraju vina, a da bi doživljaj bio potpun omogućeno je i iznajmljivanje vinskih čaša po ceni od 200 dinara. Po završetku degustacije novac se vraća.

Wine Garden Foto: Promo

Na Wine Gardenu posetioci će osetiti i karnevalski duh Vinskog maratona, koji će po treći put biti održan 21. septembra u predivnom ambijentu vinograda na Paliću. Svi zainteresovani će moći da se prijave za ovaj jedinstveni događaj.

Popodnevno uživanje i zabavu će začiniti nastupi DJ-eva, a od 19h do 22h će biti održani koncerti sjajnih muzičara koji će prirediti poseban muzički ugođaj u prelepom ambijentu Botaničke bašte.

U subotu 15. juna od 19h zvuk rockabilly i rock’n’roll hitova s kraja 50ih i početka 60ih godina u Botaničku baštu će doneti bend „Bricks and Cans“, a od 20h koncert će održati Lena Kovačević. Pored svojih novih singlova, Lena će prevati i nezaboravne domaće i svetske hitove koji su obeležili godine za nama, u originalnim aranžmanima Lene i njenih muzičara.

Wine Garden Foto: Promo

I u nedelju 16. juna, posle zabavnih aktivnosti tokom dana na muzičkoj bini Wine Gardena od 19h će nastupiti naša mlada pijanistkinja i kantautorka, Katarina Pejak, koja će u Botaničku baštu preneti atmosferu svetskih bluz scena svirajući kombinaciju bluza, soula, finog džeza, amerikane i klasičnog roka. A od 20h Wine garden će koncertom zatvoriti popularni mladi autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti.

Karte za 16. jun se još uvek mogu kupiti preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstixa, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

S obzirom da manifestacija traje više od osam sati, svi posetioci će na ulazu dobiti narukvice koje će im omogućiti izlazak i ponovni ulazak u Botaničku baštu. Više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i fb stranici: winegardenbelgrade.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA