≫ 

Nakon 5 godina, Brus Springstin objavio novu pesmu i spot i vratio nas u Kaliforniju 1960-ih (VIDEO)

Pesma “Western Stars” nosi isti naziva kao njegov novi album

  • 0

Brus Springstin objavio je dugoiščekivani album “Western Stars”, kao i spot za istoimenu pesmu.

Spot je režirao Gremijem i Emijem nagrađen Tom Zimni koji je režirao i spot “Tucson Train”. U spotu Springstina vidimo u scenama inspirisanim tekstom pesme, snimak nastupa i kadrove snimljene u Džošua Tri, Kalifornija. Da bi iščekivanje albuma bilo lakše, Springstin nas je od najave albuma počastio s tri pesme. Novi album smo dočekali slušajući “Tucson Train”, “There Goes My Miracle” i “Hello Sunshine”.

Ovo je njegov 19. studijski album, a ujedno i prvi studijski album posle pet godina. "Boss" je ovog puta bio inspirisan kalifornijskim pop zvukom šezdesetih i sedamdesetih godina. Album je objavljen za Columbia Records/Menart, sniman je u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džerziju, a dodatna snimanja su iz Kalifornije i Njujorka.

- Ova ploča je povratak mojim solo snimcima, karakternim pesmama i filmskim orkestralnim aranžmanima – otkriva Springstin.

Album uključuje 13 pesama i obuhvaza širok raspon američkih tema, od autoputeva do napuštenih mesta, izolacije, permanentnost doma i nade.

Ron Anielo je zajedno sa Springstinom producirao album, a uz to je svirao bas, klavijature i druge instrumente. Pet Skialfa je doprinela vokalnom delu i potpisuje vokalne aranžmane na četiri pesme. Muzički aranžmani uključuju žičane i duvačkeinstrumente, pedal steel i doprinos više od 20 muzičara, uključujući i Džona Briona, a pojavljuju se i gosti: Dejvid Senkšs, Čarli Đordano i Sozi Tajrel. Album je miksovao Tom Elmhirst.

(Telegraf.rs/Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA