Thievery poziva fanove da predlože pesmu za Taš

Američki bend Thievery Corporation pozvao je fanove da predlože pesmu koju bi želi da čuju na njihovom velikom letnjem koncertu u Beogradu 26. juna (20:30) na stadionu Tašmajdan

  • 0

- Pre 22 godine objavili smo (debi album) "Sounds From The Thievery Hi-Fi" zajedno sa ovom pesmom '.38.45 (A Thievery Number)'. Radujemo se što ćemo sve vas videti iduće nedelje na Tašmajdanu. Ako imate neku stvaru koju biste želeli da čujete javite u komentarima (na eventu Thievery Corporation in Belgrade) - podseća Thievery.

Beograđane na Tašu očekuje istinski zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove. Što se čuje u pesmama "The Richest Man In Babylon", "Sweet Tides", "Lebanese Blonde", "Until the Morning", "Letter To the Editor"...

- Ponekad ljudi pretpostave da će to biti neki chill out, hotel loungey vibe. Ali onda kad dođu na naš nastup u stvarnosti dobiju nešto što poseduje energičnost i intenzitet. Nešto što ima dosta energije - objašnjava Garza koncertnu privlačnost i moć Thievery-ija.

Ulaznica za koncert Thievery Corporation (ispred njih nastupa Balkan-soul muzičar Marko Louis) košta 2.500 dinara (odvojeni su parter i tribine) preko www.tickets.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA