Fantazija Beogradske filharmonije pod vedrim nebom: Animirani filharmonijski spektakl 30. juna

Pozivaju se klinci da se maskiraju u omiljene Diznijeve junake i da koristeći hešteg #bgf_fantazija postave slike na Instagram

  • 0
Fantazija Beogradske filharmonije pod vedrim nebom Foto: Promo

Beogradska filharmonija zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, izvodi Diznijevu Fantaziju uživo u novom terminu, u nedelju 30. juna od 20.30. Iako je sve bilo spremno za koncert na otvorenom koji je bio zakazan za 23. jun, a potom odložen zbog vremenske nepogode, Filharmonija je uspela da komplikovanu produkciju pomeri za narednu nedelju.

Treći koncert na otvorenom Beogradske filharmonije je događaj kome se raduju sve generacije. Ali za najmlađe je pripremljeno malo takmičenje – pozivaju se klinci da se maskiraju u omiljene Diznijeve junake i da koristeći hešteg #bgf_fantazija postave slike na Instagram.

Najkreativnijih 100 mališana biće nagrađeno filharmonijskim izdanjima za decu.

Fantazija Beogradske filharmonije pod vedrim nebom Foto: Promo

Beogradska filharmonija se zahvaljuje za sve poruke podrške koje je dobila povodom odlaganja koncerta i poziva brojnu publiku na muzički piknik, ovaj put pod vedrim nebom.

Ulazi na koncertnu lokaciju su iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle, kapije se otvaraju tri sata ranije, od 17.30, a 105 muzičara će ispod velikog ekrana svirati čuvene numere klasične muzike koje prate najlepši animirani spektakl svih vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA