Nastup pevačice Sonique na Enter festivalu odložen je za večeras

Nastup slavne britanske zvezde Sonique na drugom izdanju ENTER Festivala, koji je odložen sinoć zbog nevremena, biće održan večeras, u Topčiderskom parku, u neposrednoj blizini Miloševog konaka. Ulaz na festival je besplatan

  • 0

Sonique ponosna vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, a pamtimo je po hitovima kao što su „Sky“, „Alive“ i „It feels so good“, koji su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na radio stanicama.

Pored nje, večeras će posetioci moći da čuju i popularnu grupu SARS, koja posle dužeg perioda ponovo nastupa pred domaćom publikom, čuvenu Generaciju 5, Mortal Kombat, Iskaza, NBG, Kiku, Void Inn, Point Blank i mnoge druge.

enter festival Foto: Promo

Poslednje veče festivala, subota 29. jun, posvećeno je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca, kao što su Coby – jedan od najpoznatijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca, Gazda Paja – srpski reper i MC, Vuk Mob, Surreal, Mili, Djexon, Djans, Fox i mnoge druge trep zvezde.

Partner ENTER festivala je Centar beogradskih festivala (CEBEF), dok su pokrovitelji i ove godine Gradska opština Savski venac i Grad Beograd.

enter festival Foto: Promo

Pored besplatnog ulaza, za publiku će biti organizovan i besplatan prevoz do Topčiderskog parka – linije „ENTER 1“ i „ENTER 2“, koje će saobraćati na 30 minuta, od Sava Centra i sa Trga republike. Detalje o besplatnom prevozu možete naći na linku.

Informacije o festivalu možete pratiti putem sajta www.enterfestival.org kao i preko društvenih mreža Facebook i Instagram Enter Festival Beograd.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA