≫ 

Đule Van Gog otkrio kako je hteo da uzvrati devojčici koja ga je gađala flašom u Sarajevu

Zvonimir Ðukić Ðule je tokom video poruke skinuo naočare za sunce kako bi pokazao da nije povređen

  • 3
EXIT festival 2019, grupa Van Gogh Foto: Marko Jovanović

Pevač grupe Van Gog Zvonimir Ðukić Ðule izjavio je povodom incidenta na koncertu u Sarajevu, kada je pogođen plastičnom flašom u glavu, da takvi slučajevi nisu ništa neobično za rok grupe.

- Nije ni prvi, a ni poslednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cveća... Bilo je toga i biće još. Pozvao sam na binu da zagrlim devojčicu koja je bacila flašicu, malu, plastičnu. Verovatno nije htela ili smela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo - rekao je Ðukić u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

U izjavi za Telegraf.rs on je naglasio da je sve to samo - rokenrol!

- Uobičajena scena na rokenrol koncertima! It s only rock'n'roll but I like it! Kroz filizofiju rokenrola dozvoljeno je da publika podeli svoje raspoloženje i oduševljenje sa bendom. Nije ni prvi, a ni poslednji put da mala prazna plastična flašica vode, pivo, igračke, buket cveća ili brushalter polete ka bini - dodao je on.

On je tokom video poruke skinuo naočare za sunce kako bi pokazao da nije povređen.

Ðukić je u subotu uveče tokom koncerta na festivalu Live Stage u Sarajevu pogođen plastičnom flašom u glavu, zbog čega je nakratko prekinut koncert.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    29. jul 2019 | 08:15

    Zene su preko noci postale jaci a mi muski lepsi pol.

  • Goran

    29. jul 2019 | 08:48

    Pametno ! Ne zna se ko je bacio flasu, ali se lepo dosetio da proziva bacaca flase epitetom mala devojcica, koja dodatno nije smela da se javi ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA