≫ 

"Lake fest" kreće večeras, pogledajte kompletnu satnicu

Najveći rock festival u Crnoj Gori, LAKE FEST i ove godine će se održati pored Krupačkog jezera u Nikšiću i to od 8. do 10. avgusta uz nastupe mnogobrojnih regionalnih imena

  • 0
Lake fest Foto: Promo

Festival počinje u četvrtak 8. avgusta, kada će se na bini pojaviti imena kao što su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, TBF, Željko Bebek, Dog Eat Dog Nikola Vranjković. Dan posle, u petak 9. avgusta sviraće Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Štampa, Prti Bee Gee, Punkreas Gramphonedžije. U subotu 10. avgusta na bini pored Krupačkog jezera nastupiće Ki, Aklea Neon, Najda i Smak Tribute, Kolja, Kerber, Artan Lili Love Hunters.

Ulaznice za Lake Fest se i dalje mogu kupiti u Nikšiću u NK Pabu, dok se u Podgorici mogu pazariti u Montenegro Cafe Pabu, kao i na samom ulazu na festival. Cena je nepromenjena i iznosi 10€ po večeri, dok je komplet 25€.

Lake fest Foto: Promo

PREVOZ autobusom je obezbeđen na relaciji Krupac - Podgorica nakon završetka poslednjeg koncerta. Cena karte je 1,50€. Autobus sa glavne stanice Nikšić do Krupca polazi na svakih 30min i cena karte je 0,50€. Prevoz na relaciji Podgorica - Nikšić je moguć redovnom linijom svaki dan koja ide na svakih sat vremena.

KAMP je besplatan! Prijava boravka je obavezna NA ULAZU U KAMP! Strani državljani plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 0,60€ po danu. Na kamperskom prostoru svakog dana uz razne animatorske aktivnosti najmlađa publika LAKE FESTa će imati mogućnost da uživa na ovogodišnjem festivalu u različitim igrama i edukativnim radionicama.

Mogućnost izlaska i ponovnog ulaska na festival nakon 21:00h nije moguć. Unos pića, hrane i predmeta od stakla na koncertni prostor je zabranjen. Pretres svakog posetioca na ulazu je obavezan. Ulaz je slobodan za decu mlađu od 12 godina. Bonovi za hranu i piće važe samo za naznačeni dan. U kampu su obezbeđeni toaleti, tuševi i voda za piće.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA