Ne, to nije bilo sve od muzičkih festivala za ovo leto: Rok "PriČa" tek počinje u Čačku

Najbolji domaći i regionalni rok bendovi sjatiće se u Čačku

  • 0

Festival "PriČa" je počeo da se održava 2012. godine u Čačku, a od tada je ugostio brojne velike zvezde sa prostora ex-Yu. Rok storija ove godine dobija svoj četvorodnevni rimejk, i to u dva navrata.

Prvo će 30. i 31. avgusta nastupi biti održani na ulici, ispred Srpskog paba u Čačku. Među izvođačima ”Priče U Lice”, kako je nazvan ovaj deo programa, naći će se Bjesovi, Neverne bebe, Majdan i drugi. Priliku da nastupe će imati i, u okviru takmičenja, imati šest mladih bendova. Pobednike očekuju specijalne nagrade: nastup kao predgrupa Hladnom pivu na festivalu i mogućnost da snime pesmu u profesionalnom studiju.

Neverne bebe, Bir Fest, Beer fest, Beer fest 2015, Foto- Marko Todorovic12 Stižu i u Čačak Foto: Marko Todorović

Nastavak programa odvijaće se 6. i 7. septembra na Stadionu FK Remont, a organizatori najavljuju dobar provod uz tri hedlajnera: Parni valjak, Hladno pivo i Zabranjeno pušenje. Osim njih, u Čačku će nastupati još i Nikola Vranjković, Sunshine, Johnny Ranković i drugi.

Ulaznice su u prodaji putem mreže Gigstix-a po ceni od 1.300 dinara za oba dana, odnosno 700 za jedan. Na ulazu na festival ulaznice će koštati 1.000 dinara.

(Telegraf.rs/Balkanrock)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA