• 0

Pre 23 godine svi su slušali "Petak", pesmu Grua i benda Del Arno: Jovan Matić čuva lepe uspomene

On je bio izuzetno pristojan i vaspitan gospodin, kaže Matić

  • 0

Da kombinacija rege i rep muzike sasvim odgovara ovdašnjem muzičkom ukusu potvrđeno je i 1996. godine kada je pesma "Petak" postala hit na radio stanicama. "Petak" je bio zajednički projekat benda Del Arno i repera Grua, tj. Dalibora Andonova.

Reper, koji je juče stradao u Zemunu tokom kajtinga, ostvario je nemali uticaj na muzičku scenu s kraja 20. i početka 21. veka, a pesma "Petak" je jedan od tih pečata.

- Želim da izrazim svoje najdublje saučešće porodici. Bilo bi nepravedno da kažem da smo bili bliski prijatelji, tako da se ne osećam pozvanim da mnogo govorim o Daliboru. Ono što mogu da kažem jeste da je on bio jedan izuzetno pristojan i vaspitan gospodin, veoma uzbudljiv umetnik i da smo mi sa zadovoljstvom prihvatili njegovu ponudu da sa njim sarađujemo pre mnogo godina. Ta saradnja se odvila na najbolji mogući način. Žao mi je što se ovo desilo i upućujem svoje najiskrenije saučešće porodici - rekao je Jovan Matić iz grupe Del Arno.

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru poginuo je juče prilikom kajtinga na Dunavu, kada je, po prvim informacijama, vetar počeo da zanosi njegov kajt i on je nad njim izgubio kontrolu.

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima