Trepomirenje u KST-u: Škabo i Mlata pružaju ruku pomirenja Žobli i Cojkani

Nastup počinje u 23 sata i trajaće sve do četiri ujutru

  • 1
trepomirenje Foto: Promo

Nesvakidašnji nastup pod nazivom "tREPomirenje" ujediniće večeras izvođače trep i rep muzike u bašti Kluba studenata tehnike na Bulevaru kralja Aleksandra.

Mlata iz Sick Touch-a i Škabo iz Beogradskog sindikata pružaju ruku rep pomirenja 22obli iz Fantastične četvorke i Cojkani iz FTP-a, koji im uzvraćaju prijateljskim trep stiskom. Sestre i braćo pevačice, sledite njihov poučni primer u svetlu muzičku budućnost Srbije. Mržnja rađa mržnju, ljubav rađa novi život. I zato: Piiiis, mačko! - poručuju reperi i treperi.

Kako je Mlata rekao za Telegraf.rs, svojoj publici sprema malu ekskluzivu.

- Publika će moći da čuje pesme sa mojih albuma "Mlata je Trso" i "Psycho Boogie", ali i pesme sa novog albuma koji je u završnoj fazi. Definitvno neću preskočiti zajedničku pesmu sa Cojkanom i, što da ne, još po koju "pesmu iznenađenja" - rekao je on.

Ulaznice još mogu da se kupe  u BS radnji na Dorćolu, u Ulici Cara Dušana 29, od 16 do 20 sati, a naravno i u KST- u od 9 do 18h ili uveče na ulazu u klub (sreda, četvrtak, petak i subota od 23h)

Na dan koncerta cena karte je 600,00 dinara.

Nastup počinje u 23 sata i trajaće sve do četiri ujutru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA