Selin Dion objavila tri pesme: Miks prelepih balada i oštrijih numera krasi njen novi album

Na albumu će se takođe naći prethodno objavljena "Flying On My Own"

  • 0
Celine Dion

Foto: Promo

Svetska zvezda pop muzike, Selin Dion, objavila je tri nove pesme sa njenog dugo očekivanog novog albuma Courage.

"Imperfections", "Lying Down" i naslovna, "Courage" su pesme sa njenog budućeg, eklektičnog novog albuma, a svaka od pesama predstavlja uzbudljivu novu kreativnu putanju za Celine.

Miks prelepih balada i bržih, oštrijih numera,  karakteriše album Courage, inače prvi album otpevan na engleskom nakon šest godina, koji će izaći 15. novembra u izdanju Sony Music Entertainment Canada/Columbia Record.

"Imperfections" istražuje nivoe samokritičnosti, a njeni autori su Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles, Dallas Koehlke ('DallasK'), dok je producent DallasK.

"Lying Down" je podsetnik da moramo promeniti naša shvatanja da bismo izašli iz otrovnog odnosa, a autori pesme su David Guetta, Giorgio Tuinfort i Sia Furler.

Celine Dion

Foto: Promo

Naslovna pesma, "Courage", himnični je poklič snazi i žestini kada ste na pragu novog izazova, a njeni autori su Stephan Moccio, Erik Alcock i Liz Rodrigues.

Na albumu će se takođe naći prethodno objavljena "Flying On My Own", koju je Celine izvela na njenom poslednjem nastupu u Las Vegasu gde je imala svoju istorijsku šesnaestogodišnju rezidenturu. Kompoziciju koja je označila hrabri, novi korak u njenoj daljoj karijeri,  napisali su Jorgen Elofsson, Liz Rodrigues i Anton Martensson.

Severnoamerička turneja Celine Dion, 'Courage World Tour', započela je sinoć u njenoj rodnoj Kanadi (Quaebeck City) i tokom nje, pevačica će održati ukupno 50 koncerata po Kanadi i SAD.

Celine Dion

Foto: Promo

Sa više od 250 miliona prodatih albuma širom sveta, Celine Dion je jedna od najprepoznatljivijih i najpoštovanih izvođača u pop istoriji.

Do sada je nagrađena sa 5 nagrada GRAMMY, sedam Američkih muzičkih nagrada i 20 JUNO nagrada, a posebno se izdvaja Oskar za čuvenu numeru iz filma Titanik, "My Heart Will Go On".

Još uvek je jedna od najtraženijih studijskih umetnica, što dokazuje i Diamond nagrada koju je dobila kao jedna od najtiražnijih ženskih izvođača ikada.

Billboard Music joj je 2016 .godine uručio nagradu za životno delo-Icon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA