• 1

Grupa Kiss zakazala podvodni koncert: Sviraće za velike bele ajkule i obožavaoce, a ovo je cilj

Karte za ovaj događaj koštaju 50 dolara, što je upola jeftinije od najjeftinijih ulaznica za koncerte grupe Kis, a prihod će ići u dobrotovorne svrhe

  • 1

Čuvena američka rok grupa Kiss održaće u novembru u Australiji podvodni koncert, a sviraće za velike bele ajkule i osam obožavalaca u maloj podmornici.

Nakon 50-godišnje karijere tokom koje su nastupali širom sveta, članovi benda će 18. novembra otputovati do obala južne Australije.

Grupa će ostati na palubi broda, a obožavaoci će sa drugog plovila biti spušteni u podmornici ispod površine mora u području poznatom po ajkulama.

Kiss će svirati, koristeći podvodne zvučnike, a zvuk će moći da čuju obožavaoci pod vodom, kao i ajkule.

- U početku sam bio iznenađen idejom, ali su mi objasnili da ajkule privlače niske frekvencije i da ih tako privlači i rok`n`rol - rekao je pevač i gitarista benda Pol Stenli.

Karte za ovaj događaj, prvi ovakve vrste, koštaju 50 dolara, što je upola jeftinije od najjeftinijih ulaznica za koncerte grupe Kis, a prihod će ići u dobrotovorne svrhe.

Koncert će biti održan u Indijskom okeanu kod Port Linkolna u južnoj Australiji.

Članovi grupe Kiss biće potpuno našminkani i obučeni u svoje pre prepoznatljive kostime.

Koliko god neobično zvučalo, podvodni koncerti nisu novost, jer se u Florida Kisu Podvodni muzički festival održava već 35 godina.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima