• 2

Zdravko Čolić rasprodao prvi, pa zakazao drugi koncert u Beogradu

Karte za drugi koncert su od danas u prodaji po istim cenama

  • 2

Zvezda domaće muzičke scene, Zdravko Čolić, rasprodao je koncert 29. novembra u Štark areni u rekordnom roku, saopštili su organizatori.

Zbog nezapamćenog interesovanja, Čolić je zakazao za 30. novembar još jedan koncert na istom mestu.

Hiljade obožavatelja nije časilo časa da kupi karte kako bi uživalo u pesmama svog omilljenog pevača, pa zato i ne čudi što ih je više od 16.000 "nestalo brzinom svetlosti".

Karte za drugi koncert su od danas u prodaji po istim cenama. 

Zdravko Čolić, Ono malo sreće

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Muzička legenda, jedna od retkih koja se može pohvaliti rasprodatim koncertima na drugom kraju sveta, održao je nezapamćene nastupe po Americi, a kruna turneje "Ono malo sreće" i najveći spektakl na kojem će da "gori vatra" desiće se 29. i 30. novembra u Beogradu.

Osim novih hitova "Tebe čuvam za kraj", "Ničeg nije bilo između nas" i "Ono malo sreće", publika će uživati i u bezvremenskim klasicima "Mađarica", "Stanica Podlugovi", "Ti si mi u krvi"...

- Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu. Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja s divnom publikom i vreme je da ponovimo. Sretan sam i s velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar - rekao je Zdravko Čolić, koji se javio iz SAD, gde je upravo završio svoju uspešnu turneju.

(Tanjug.rs)

Komentari

  • Milica

    Za Colu je Marakana!

  • Pero Atropin

    Vala Čola više te ne mogu ni vidjet ni čuti! Pa čoveče kad sam bio mali prije 40 godina imao sam tvoj poster u prirodnoj veličini! Daj bre idi u penziju valjda si nešto utekao! :)

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima