• 2

Kaliopi u susret koncertu u Kombank dvorani: "Zagrljaj sa Beogradom je uvek poseban doživljaj!"

Na pitanje kako se priprema i šta traži pred nastup otkrila je da joj je dovoljno samo dve stvari, a to su voda i jedan veliki zagrljaj sa bendom

  • 2

Koncert Kaliopi, pevačice specifične boje glasa, poštovane u celom regionu i kojoj je pesma "Crno i belo" donela planetarnu popularnost, biće održan 9. novembra s početkom u 20h u Kombank dvorani u Beogradu.

Možemo slobodno reći da je Kaliopi miljenica publike u Srbiji. Ona iza sebe ima veliki broj samostalnih beogradskih koncerata na kojima se uvek tražila karta više. Za nju kažu da je jedna od najboljih pevačica Balkana svih vremena, prema kojoj Beograđani gaje posebnu emociju. Za ovaj koncert Kaliopi sprema nešto posebno, pa jedva čeka da predstavi publici novi koncept koncerta.

- Ja svoju publiku osećam i doživljavam kao sastavni deo benda i glavnog saučesnika stvaranja magije. Trudim se da ih što više opustim i maksimalno uključim u celu priču. Na kraju se sve pretvori u jednu veliku feštu! Koncert preraste u praznik i nema ništa lepše nego videti njihove izraze lica na kraju koncerta, dok nas ispraćaju burnim aplauzima... A naš poklon je najdublji izraz zahvalnosti te večeri – ističe Kaliopi.

Kaliopi

Kaliopi / Foto: Promo

Na pitanje kako se priprema i šta traži pred koncert otkrila je da joj je dovoljno samo dve stvari, a to su voda i jedan veliki zagrljaj sa bendom.  

- Pred koncert se svi okupimo u veliki krug i zagrlimo se. Jednom prilikom smo bili rastavljeni u posebnim garderobama i izlaz na scenu je bio odvojen, pa tako nismo uspeli da izvedemo naš poseban ritual pred koncert.  Koncert je počeo i nešto mi nije išlo kako treba, tako da sam ga bila prekinula i obratila se publici. Objasnila sam da je razlog malih neočekivanih tehničkih  malera, to što se nismo zagrlili pred koncert i onda sam ceo bend zamolila da to uradimo na bini. Publika je to veoma emotivno pozdravila burnim aplauzom i smehom, pa smo u dobrom raspoloženju nastavili dalje! Koncert je na kraju bio fenomenalan! - izjavila je Kaliopi.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i online na www.tickets.rs.

Video: Kaliopi: Toliko su teška pitanja, hoću da živim neću da poginem!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Др

    Да, да, посебни тренуци у вашим животима су када у Србији треба да узмете лову, али нисте ви ништа криви , ми смо проклете амебе!!!

  • Ana

    Bozanstvena,harizmaticna Kaliopi!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima