• 11

Umetnik anđeoskog glasa stiže u Beograd: Božo Vrećo u Sava centru u decembru

- Beogradska publika je jako zahtevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli - kaže Božo Vrećo

  • 11

Svestrani umetnik, vrhunski interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo održaće koncert 14. decembra od 20 i 30 časova u Sava centru u Beogradu.

Pred publiku regionalno prestižnog Sava centra, godinu dana od uspešnog prvog susreta, vraća se "umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce”, kako kaže New York Times, o čemu svedoče jedinstvene i glasovno raskošne Božine interpretacije u pesmama kakve su "Lejlija", "Pandora", "Elma", "Ko li noćas miluje ti kosu" ili "Meni si bila vrijedna".

- Puno me toga veže za Beograd. A beogradska publika je jako zahtevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli - kaže Božo Vrećo.

Božo Vrećo

Foto: Sead Šašivarević

Nakon što se preko 50 godina niko nije usuđivao da unese promene u postojeći sevdah, i zapiše novi tekst po uzoru na stare, vekovne tekstove, Božo Vrećo se među muzičarima novije generacije istakao kao najinteresantniji i najpoznatiji interpretator i kantautor.

Kao lirski tenor sa ogromnim vokalnim rasponom i sa neobičnim vizualnim identitetom, Božo Vrećo izaziva oluje entuzijazma i inspiracije kod svoje publike. Dokaz o tome su rasprodane poznate koncertne hale, pozorišne dvorane, kao i sakralni objekti u kojima nastupa širom Evrope i sveta.

Ulaznice za beogradski koncert Bože Vreća su u prodaji po cenama od 1.500, 1.800, 2.100 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko mreže i prodajnih mesta www.tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • goxy

    Drugaciji ,poseban,umetnik andjeoskog glasa!To je on zeleo je da bude drugaciji i uspeo je Ne govorim o sexualnom opredeljenju !

  • Mujo

    Moramo li mi da primamo sve i svašta.Neka im ga tamo.Svi vole da pevaju u Srbiju a tamo su prvi kada treba da se pljuje po Srbiji.Počev od Nine Badrić (kada je veličala i oduševljeno slavila oslobadjanje Gotovine). Mnogo brzo zaboravljamo i pozivamo ih da gostuju i oduševljavamo se kad dodju.

  • Buki

    Bozo je covek koji nikog na ovom svetu ne mrzi vec siri ljubav. Zasto mu neki od vas uzvracaju mrznjom, cinizmom, vredanjem......Kakvi ste to ljudi? Mrznja ubija onog ko mrzi.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima