≫ 

Šakira se posle teške povrede vraća na muzičku scenu: Novi album stiže uz film o njoj samoj

U samo jednoj noći njen film "Šakira u koncertima: El Dorado svetska turneja" bćei prikazan u 2.000 bioskopa i 60 zemalja

  • 0

Film "Šakira u koncertima: El Dorado svetska turneja" premijerno će biti prikazan 13. novembra, zajedno sa njenim novim albumom. U pitanju je dvosatni dokumentarac koji će se baviti i najvećim hitovima ove španske pop pevačice.

Film je uglavnom snimljen tokom njenog koncerta u Los Anđelesu, ali onda i sa nastupa u Bogoti, u Kolumbiji.

- Mislim da su ovaj album i ova turneja dve stvari na koje sam najviše ponosna u svojoj karijeri - rekla je Šakira za "Billboard".

Šakira je pre dve godine morala da napravi pauzu, i odloži dva koncerta tokom "El Dorado" turneje, kada je zadobila ozbiljnu povredu glasnih žica. Sada se vratila, kako kaže, u punom sjaju. Film će dotaći i tu epizodu, ali i dati fanovima "priliku da izbliza vide svaki njen pokret kukovima dok peva svoje najveće hitove".

- Ovo je bila najupečatljivija turneja u mojoj karijeri. Nakon što sam oporavila svoj glas, fanovi su me inspirisali da se vratim na scenu, kao što su to uvek radili. Nadrealno je to ponovo proživeti danas sa toliko ljudi. To što imam mogućnost da ovo podelim sa ljudima širom sveta, onima koji žive u drugim zemljama, pripadaju drugim kulturama, govore drugim jezicima, meni znači još više, s obzirom na ono kroz šta sam nedavno prošla - rekla je ona.

I njeni fanovi pojaviće se u filmu, dok vrište, pevaju i plaču uz svaku otpevanu reč.

Šakira kaže da će se gledaoci kroz film o njoj saznati da je opsednuta kontrolom i perfekcionista, da ima smisla za humor, ali i da ju je ova turneja obeležila i kao majku. Njena dva sina i muž, fudbaler Đerar Pike, takođe će se pojaviti na platnu.

Šakira kaže da, iako važi za pop divu, tokom koncerta na "El Dorado" turneji imala je minimalno promena kostima, a sa sobom nije vodila hordu igrača koji su svojom igrom pravili spektakl.

- Želela sam da svu težinu koncerta iznesem na svojim leđima. To je i umetnički izazaov, a i ostavlja mi prostor na margini, na kome mogu da improvizujem, da koristim energiju koju dobijam u prostoriji i da na nju odgovorim. Želela sam i da muzika bude na provom mestu - rekla je ona.

U samo jednoj noći njen film će biti prikazan u 2.000 bioskopa i 60 zemalja.

Video: Šakira se skinula u novom snimku i pokazala da je i dalje kraljica mrdanja kukova

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA