≫ 

Kum metala Ozi Ozborn ima novu pesmu: Fenomenalna je, morate je poslušati!

Ozi se vratio nakon skoro deset godina pauze i stvarno zvuči bolje nego ikada!

  • 2
Ozzy Osbourne Foto: Menart/Sony/Epic

Stanar Rock and Roll Hall of Fame i Grammy® nagradama ovenčan pevač i tekstopisac, Ozi Ozburn danas je objavio Under The Graveyard njegov prvi solo rad u proteklih skoro deset godina.

Masivna pesma koja započinje kao balada kojom dominira Ozijev snažni vokal, razvija se u moćnu i dinamičnu rok/metal numeru. Singl će se naći na njegovom budućem albumu Ordinary man, najavljenim za početak 2020 (Epic Records/SME/Menart).

- Ovaj album je poklon od moje više sile i za mene predstavlja dokaz da nikada ne treba odustajati - izjavio je Ozi.

Album Ordinary Man snimljen je u Los Anđelesu, producent je Endru Vat, koji istovremeno svira i gitaru, Daf Mekagan (Guns N' Roses) svira bas a Čad Smit (Red Hot Chili Peppers) bubnjeve.

Ozzy Osbourne Ozi ima moćan povratak; Foto: Menart/Sony/Epic

- Sve je počelo tako što me je moja ćerka (Keli) pitala želim li da radim na pesmi Posta Malonea. Moje prvo pitanje bilo je ‘ko je dođavola Post Malone?!’ . Otišao sam do Endrjuove kuće, a on je objasnio da ćemo brzo biti gotovi. Nakon što smo završili, pitao me je ‘da li bi bio zainteresovan da počnem da radim na albumu?’. Rekao sam da bi to bilo ****no sjajno, ali da ne želim da provedem 6 meseci u podrumu njegovog studija. Tako da smo za kratko vreme uradili album. Daf i Čad bi došli u studio gde smo svirali tokom dana, a uveče sam pisao pesme.

- Prethodno sam morao da priznam Šeron da ću raditi na ploči, mada ni sam nisam verovao da imam snage za to. Ali je Endru ipak izvukao tu snagu iz mene. Zaista se nadam da će ljudi slušati i uživati u ovoj ploči, jer sam uložio svoje srce i dušu u nju - kaže legendarni Ozi.

Saradnja na pesmi Take What You Want otvorila je čitavu novu demografsku sliku za Ozzyja i preporučila ga potpuno novoj publici. Samo zahvaljujući tome, u Americi je za 25% skočila prodaja njegovog muzičkog kataloga! Upravo je ovo bio značajan podatak za Ozija i njegove saradnike jer su shvatili da postoji velika nova fan-baza zainteresovana da čuju nešto novo od ikone metala.

Poslušajte sjajnu novu stvar:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    8. novembar 2019 | 14:24

    Ja pročitao "Kuk Mesuta Ozila" 😂😂💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA