• 0

Kaliopi digla beogradsku publiku na noge: "Vi ste jaka doza, ovo treba čovek da preživi"

Hitovi poput “Melem”, “Vrisnem”, “Probudi me”, “Znam da te volim”, “Presuda” nizali su se jedan za drugim

  • 0

Regionalna muzička zvezda Kaliopi sinoć je podigla publiku na noge u prepunoj Kombank dvorani. Uz Kaliopine reči “večeras moja duša peva za vas” publika je doživela više od dva sata nezaboravnih eksplozivnih emocija. Kaliopi je sinoć održala spektakularan koncert, a to dokazuje i veliki broj fanova koji su nakon koncerta stajali u redu za čestitanje i slikanje.

Osluškivali smo njihove komentare: “Ima li dalje?”, “Kakav emocionalni doživljaj!” “Bože, koja kraljica!” , “Savršen zvuk I stage!”,“Bend koji diše sa njom!” i još mnogu drugi.... I baš tako, ovakvo veče se ne doživljava često, zato hvala Kaliopi na koferu punom emocija i ljubavi.

Hitovi poput “Melem”, “Vrisnem”, “Probudi me”, “Znam da te volim”, “Presuda” nizali su se jedan za drugim, a onda je usledilo i nekoliko iznenađenja. Kaliopi je zajedno sa publikom otpevala i stihove pesme “April u Beogradu”, kao i legendarnu pesmu Leonarda Koena “Hallelujah”. Nezaobilazan deo koncerta je bio i makedonski hit “Makedonsko devojče”, u njenoj verziji, koji je publika ispratila gromoglasnim pevanjem.

Kaliopi

Foto: Promo

Jedan od najemotivnijih dela koncerta je svakako bio deo kada je Kaliopi ušetala u publiku i u zagrljaju sa velikim brojem fanova otpevala pesmu “Rođendan”. Bilo je čarobno videti punu salu koja čeka na zagrljaj Kaliopi i zajedno peva stihove “Ti si moja sreća, moje sve”.

Nakon pesme Kaliopi se veoma ushićena i nadasve emotivna zahvalila publici i poručila “mnogo ste jaka doza, ovo treba čovek da preživi". Tako je i bilo do samog kraja koncerta kada su usledili evergrinovi “Kofer ljubavi”, “Crno i belo” i “Bato”.

Kako kaže Kaliopi nije važno na kom jeziku pevamo, važno je da se volimo. Tako je i bilo sinoć. Veliki broj poznatih ličnosti ( Željko Samardžić, Milan Kalinić, Jelena Tinska, Peca Popović, Stevan Ađelković….) su sinoć aplaudirali i tražili bis zajedno sa publikom. Ovaj koncert nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na nama je samo da se zahvalimo Kaliopi na divnoj večeri.

Kaliopi

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima