• 5

Mnogo toga me veže za Beograd: Božo Vrećo od sveg srca pozdravlja publiku pred koncert u Sava centru

Vraća se "umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce"...

  • 5

Svestrani umetnik, vrhunski interpretator i autor sevdalinki, Božo Vrećo, kaže da je posebno inspirisan za veliki koncert u Beogradu i u kratkoj video poruci pozvao je svoje poštovaoce da dođu 14. decembra 20:30h u Sava centar.

- Dragi moji, toliko se radujem beogradskom koncertu, toliko sam inspirisan da nemam riječi kojima bih to opisao. Znam da ćete biti u Sava centru 14. decembra zajedno sa mnom i divnim muzičarima koji dolaze, sa puno ljubavi koju imate za mene, koju vam od sveg srca šaljem - napomenuo je Božo Vrećo u poruci.

Pred publiku regionalno prestižnog Sava centra, godinu dana od uspešnog prvog susreta, vraća se "umetnik anđeoskog glasa, koji leči dušu i otvara srce" (New York Times), o čemu svedoče jedinstvene i glasovno raskošne Božine interpretacije u pesmama kakve su "Lejlija", "Pandora", "Elma", "Ko li noćas miluje ti kosu" ili "Meni si bila vrijedna".

- Puno me toga veže za Beograd. A beogradska publika je jako zahtjevna i suzdržana, ali ako je osvojite ona je vaša i beskrajno vas voli - kaže Božo Vrećo.

Ulaznice za beogradski koncert su u prodaji, po cenama od 1.500, 1.800 i 2.100 (rasprodate su sve ulaznice od 2.500 dinara) na blagajni Sava centra, kao i preko mreže i prodajnih mesta tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • medo

    Pyc i po Bosni se uzima lova nemoj mnogo da brineš svaka druga sedmica pravi neko koncert a da ti ne pričam po diskotekama i clubovima pa su možda i i oni mnogo vezani za bosnu

  • Рус

    Svi ste vezani za Beograd kada treba da uzmete pare...

  • Maki

    Jedan od retkih koji deli komplimente svima. Bira recnik. Nikom se nije zamerio. Divno peva.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima