• 2

Kolja raspalio Niš, puni Beograd, rasprodao Novi Sad

Kolja večeras, 29. novembra u 22 sata, nastupa ponovo u rasprodatom niškom "Feedback-u",

  • 2

Muzičar Nikola Pejaković Kolja je u četvrtak uveče bluzerski raspaljujućom svirkom i atmosferom u prepunom klubu "Feedback" uspešno je počeo jesenju turneju na kojoj se posle Niša očekuje 2. i 3. decembra (21 sati) puna "Amerikana" Doma omladine Beograda.

Kolja večeras, 29. novembra u 22 sata, nastupa ponovo u rasprodatom niškom "Feedback-u", a nema više ulaznica ni za koncert 6. decembra (22:00) u Domu kulture u Novom Sadu! Za prvo veče u Beogradu 2. decembra u 21 sat ostalo je još samo pedesetak ulaznica preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs, a odlično idu i one za 3. decembar u "Amerikani".

- Ubacili smo duvače i vratili smo se malo tvrđem zvuku. Album '4 Prsta' je doneo neku novu publiku i zanimljiv je taj sudar prvog albuma i novih pesama - kaže gitarista i pevač Kolja, uz koga nastupaju gitarista Voja Aralica, za orguljama i klavirom Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo je da gradi, u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom "Mama, nemoj plakati" (2001), a usledili su "Kolja" (2009), "Grobovlasnici" (2013) i "4 Prsta" (2018).

- Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka - kaže on o svojim nastupima.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Džontra

    Svaka čast,čoveka sam lično upoznao I ako neko zaslužuje uspeh I odanost fanova,onda je to Kolja. Samo rokaj care!

  • Leks

    Ko ovo čudo gleda?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima