"Straight Mickey and the Boyz" objavili novi album: Stigao je "Čovek koji ima obaveze"

Koncertna promocija zakazana je za 1. januar 2020. u beogradskom klubu "Elektropionir"

  • 0
Straight Mickey and the Boyz Foto: Promo

Grupa Straight Mickey and the Boyz objavili su novi album posle četiri godine, a zove se "Čovek koji ima obaveze". Koncert na kom će ga promovisati pripremaju za 1. januar 2020. u beogradskom klubu "Elektropionir".

Album donosi devet novih pesama i dva bonusa: "Haos radi" i "Dalek svet".

Za sada je dostupan u fizičkom obliku kao CD, ali i na svim digitalnim platformama Deezer, iTunes, Spotify, YouTube.

- I zaista, na prvo slušanje, možda bi ovaj album tako i zazvučao, da nema notu čudnog magnetizma koja vas tera da kliknete na play opet i opet i opet, dok ga jednostavno čitavog ne stavite na repeat. U najboljem maniru svojih živih nastupa, jam-ovanje su preneli i u studio tako da svaka pesma zvuči kao iznenađenje, pa nikada ne znate šta sledi, ali ono što se dogodi je baš to što je i trebalo. I da… Ma kako da je "zakamuflirana", dobra pesma se prepozna. Vredelo je čekati četiri godine - objašnjava Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202.

Straight Mickey and the Boyz Omot albuma / Foto: Promo

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije uspešno nastupa po celom regionu.

Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa ni malo ne čudi zašto im se novi, drugi album, zove "Čovek koji ima obaveze".

- Stereotipni izgovori kojima se većina ljudi služi u današnje vreme, nedvosmisleno ukazuju na nemoć pojedinca da se izbori sa savremenim okovima društva kojem i sami pripadamo. Zato vas pozivamo na novogodišnju koncertnu promociju novog izdanja 1. januara 2020. u Elektropioniru - bez izgovora za nedolazak - kroz smeh ističu članovi SMATB-a, Miki, Bole i Danilo.

Ulaznice za koncertnu promociju koji pripremaju za prvi dan nove 2020. dostupne su u kafeu "Šikarica", Skadarska 22, po ceni od 600 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA