Mia Dimšić predstavila novi album beogradskoj publici: Na svakom koraku neka vam je sretan put

Bajkovita promocija novog CD-a

  • 1
Mia Dimšić Foto:Željka Dimić

Mia Dimšić, popularna pevačica i kantautorka, čiji su album prvenac "Život nije siv" i božićni album "Božićno jutro" nagrađeni sa sedam nagrada Porin, promovisala je treći studijski album "Sretan put" u Beogradu.

U kultnom Jugotonovoj prodavnici uz konfete, Deda Mraza koji je doneo CD-e kao novogodišnji poklon prisutnim novinarima, fanovima i gostima, svi su sa Mijom otputovali na neko bolje mesto, gde život nije siv. Na promociji je prikazan film koji govori o dosadašnjoj Mijinom karijeri, a sretan put novim pesmama poželeo je i direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac.

Maja Dimišić Mia Dimišić, promocija albuma Foto:Željka Dimić

Mijini stihovi, baršunast glas i zvuk gitare osvajaju sve, a na trećem studijskom albumu nalazi se deset sjajnih pesama i svima već poznati hitovi: "Sva blaga ovog svijeta" u duetu s Markom Toljom, "Ovaj grad" i "Cesta do sna" te naslovna pesma "Sretan put", novi singl "Pomiče se sat" za koji je predstavljen spot u režiji Borisa Sekulića, zatim "Unatrag", "Male stvari", "Tko je tu lud", "Pomalo slučajno" i "Znaš me najbolje".

- Mislim da je zapisivanje i interpretacija ličnih osećaja pred gomilom ljudi privilegija za koju se nikada neću moći dovoljno zahvaliti - kaže Mia.

Mia Dimišić Mia Dimišić Foto:Željka Dimić

Okružena sjajnim saradnicima na čelu sa izvršnim producentom i kaoutorom Damirom Bačićem, koautorom i muzičkim producentom Vjekoslavom Dimterom i producentom Ivanom Pešutom, Antom Gelom, Goranom Martincem, Mia i njen bend, kao i svi gosti, ispisali su još jednu sjajnu stranicu veličanstvene karijere, karijere čiji ste svi vi koji željno iščekujete svaku novu pesmu ili singl neotuđiv deo.

Za likovno oblikovanje albuma "Sretan put" zaslužan je tim Kreativne ovčice, ilustracije su delo Branke Hollingsworth Nara dok sjajne fotografije potpisuje Mare Milin.

- Nadam se da ćete uživati u svemu što smo vam pripremili. Na svakom vašem koraku i putovanju neka vam je sretan put - poručila je Mia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA