≫ 

Filipinac sam otpevao duet i raspametio Ameriku: "On je Selin Dion i Andrea Bočeli u jednom telu"

U najpopularnijem televizijskom muzičkom takmičenju na svetu, pevač je pokazao da sam može da otpeva duet

  • 2
Marcelito Pomoy

Foto: Printscreen/YouTube/Talent Recap

Tridesetpetogodišnji Marselito Pomoj sa Filipina digao je na noge publiku tokom nastupa u „Amerika ima talenat: Šampioni”, novoj verziji popularnog muzičkog takmičenja u kom učestvuju pobednici i takmičari prethodnih sezona iz celog sveta.

Pomoj je 2011. pobedio u filipinskoj verziji, a za sobom već ima dva objavljena studijska albuma.

U takmičenje se vratio na velika vrata, otpevavši simfonijsku baladu "The Prayer", koju u originalu izvode Selin Dion i Andrea Bočeli.

Na sceni mu se pridružila i supruga radi emotivne podrške, dok žiri čini sada već čuvena postavka - Sajmon Kauel, Hajdi Klum, Eliša Dikson i Haui Mendel.

Iako je Pomoj bio vidno nervozan na sceni, odlučno je potvrdio Kauelu da će biti pobednik sezone, na oduševljenje publike.

Muzika je zatim krenula, a veština koju je Pomoj pokazao po svemu je nesvakidašnja. Počeo je da peva deonice Selin Dion istančanim sopranom, a potom se, na iznenađenje svih i kao bez muke, prebacio na duboki tenor Andree Bočelija.

Kako je pesma tekla, Pomoj je nastavio da se prebacuje iz jednog glasa u drugi, zbog čega je zaslužio gromoglasne ovacije.

Žiri je, kao i publika, bio oduševljen ovim solom/duetom, a Sajmon Kauel je čak priznao da je za njega takav nastup čista desetka.

- Gospode! Ovo je bilo vrlo jedinstveno! Ti si jedan prelep, neverovatan pevač u kome je zarobljena mlada žena - oduševio se Haui Mendel, dok je Eliša Dikson istakla da je želela da čuje nešto drugačije i posebno, a da joj je Pomoj sada to i pružio.

- Bio si u potpunosti briljantan - kazala je Eliša.

Iako Pomoj nije zavredio takozvani „zlatni taster”, koji bi ga odveo direktno u finale, prošao je u sledeću fazu takmičenja zahvaljujući glasovima publike.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

CELINE DION!!!! 😘😘😘😘Објава коју дели Marcelito Pomoy (@marcelitopomoy8) дана

 

Video: Sajmon Kauel konačno smekšao: Takmičarki rekao da je želi za snajku

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA