Queen, Adam Lambert i Guy Sebastian na koncertu za pomoć Australiji

Trajaće devet sati na najvećem sidnejskom stadionu

  • 0
Queen, Lambert i Sebastian Foto: Tanjug/AP

Britanski rok bend Queen, američki kantautor i glumac Adam Lambert, australijski pevač Guy Sebastian i niz poznatih muzičara nastupiće na koncertu za pomoć Australiji, u februaru u Sidneju.

Australijska komičarka Selest Barber, koja je na Fejsbuku već prikupila 50 miliona australijskih dolara za pomoć, 16. februara će voditi ovaj koncert pod nazivom Fire Fight Australia-Concert for National Bushfire Relief u trajanju od devet sati na najvećem sidnejskom stadionu - ANZ.

Britanski rok bend Queen i Adam Lambert, koji na istom mestu nastupaju veče pre, doniraće već postavljenu scenu za koncert 16. februara, a profit od prodanih karata i donacija namenjen je australijskim vatrogascima, Crvenom krstu i dobrotvornom udruženju za zaštitu divljih životinja.

Queen, Lambert i Sebastian Foto: Tanjug/AP

Rok muzičar Alis Kuper, koji idućeg meseca stiže u Australiju, pridružiće se ostalim izvođačima, među kojima je i Olivija Njutn-Džon.

Organizatori koncerta kažu da su karte za koncert, koje su se po ceni od 70, 85 i 100 dolara, uz mogućnost dodatnog novčanog doprinosa, puštene u prodaju u ponedeljak, ali da su sve već rasprodate.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA