≫ 

Jura Stublić i Film rasprodali prvi, pa zakazali drugi koncert u Beogradu

Ulaznica za drugi koncert Jure i Filma 15. marta košta 1.500 dinara...

  • 0
Jura Stublić i FIlm Jura Stublić i FIlm / Foto: Željko Jelenski

Legendarni muzičar Jura Stublić i grupa Film posle prvog rasprodatog koncerta 29. februara u "Amerikani", zbog izuzetnog interesovanja publike održaće 15. marta u 21h i drugi u istoj dvorani Doma omladine Beograda.

Ulaznica za drugi koncert Jure i Filma 15. marta košta 1.500 dinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Na dan koncerta 15. marta, ako ih ostane, biće 1.700 dinara.

Zagrebački Film upečatljivo je debitovao albumom "Novo! Novo! Novo! Još jučer samo na filmu a sada i u vašoj glavi" (1981), sa kog su se brzo izdvojile Stublićeve pesme "Zamisli život u ritmu muzike za ples", "Moderna djevojka" i "Neprilagođen", a usledio je ubrzo potom eksplozivni koncertni mini album "Film u Kulušiću Live!" (1981).

Jura Stublić i FIlm Jura Stublić / Foto: Željko Jelenski

Stublićeva nesvakidašnja sposobnost da zaintrigira i napravi hit došla je do punog izražaja u gitarski poletnoj "Boje su u nama" i bezvremenoj, dirljivoj "Mi nismo sami", sa albuma "Sva čuda svijeta" (1983), na koje se podjednako upečatljivo nadovezuju himnična "Pjevajmo do zore" i setno poetična "Signali u noći" (sa istoimenog albuma iz 1985).

Nakon promene postave benda, sada pod imenom Jura Stublić i Film stižu "Sjećam se prvog poljupca", "Srce na cesti" (sa albuma "Sunce sja"1987), "Ljubav je zakon", "Dobre vibracije" i "Rob ljubavi", sa "Zemlje sreće" (1989), a potom stižu "Hrana za golubove" (1992) i kompilacije "Greatest hits Vol. 1" (1994), "Greatest hits Vol. 2" (1996) i "Sve najbolje" (2001), sa pojedinim ponovo snimljenim starim pesmama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA