≫ 

Koncert grupe Irish Stew of Sindidun u klubu "Fest": "Jedva čekamo da se popnemo na binu!"

Bend je najavio i prvi koncert u Nemačkoj

  • 0
Irish Stew of Sindidun Foto: Bojan Stevanović

Nakon više od 15 godina, bend Irish Stew of Sindidun se vraća u klub "Fest" u Zemunu, gde će održati koncert 21. februara u 22h.

Nakon velikog beogradskog koncerta u Amerikani Doma omladine prošle jeseni, kao i koncerata u još nekoliko gradova, Irish Stew su se ovog puta odlučili za još jedan intimniji nastup za beogradsku publiku, na mestu gde je bend započeo svoje muzičke korake i održao prvi koncert davne 2003. godine.

Irish Stew of Sindidun Foto: Bojan Stevanović

- Odsvirali smo taj koncert u Amerikani, koja je na neki način važi za prestižnu koncertnu salu i bilo je fantastično. Međutim, ostali smo dužni i sebi i publici jedan klupski beogradski koncert. Želeli smo da to simbolično bude klub "Fest" u Zemunu u kome je grupa Irish Stew imala svoj prvi koncert ikada - kaže Bojan Petrović i dodaje:

- Verujem da emotivni naboj koji imamo postoji i kod publike, pogotovo onog starijeg dela. Jedva čekamo da se popnemo na binu.

Irish Stew nakon ovog nastupa nastavljaju sa nastupima: 28. februara u Zaječaru, 6. marta u Kladovu, 7. marta u Požarevcu, a 14. marta prvi put će zasvirati u Nemačkoj, na Raise your pints! festivalu nadomak Berlina.

- Kad god nastupamo u inostranstvu, pogotovo što to nije čest slučaj, osećamo se kao da igramo za reprezentaciju. Tako će biti i ovog puta u Nemačkoj, s obzirom na to da smo jedni od hedlajnera i jedini bend iz Srbije među 10-ak grupa koje će nastupati na festivalu. Znamo da mnogo naših ljudi živi i radi u Nemačkoj, pa se nadamo da će i oni činiti jedan deo publike, a mi ćemo svakako dati sve od sebe.

Ulaznice za koncert grupe Irish Stew of Sindidun u klubu Fest 21. februara u pretprodaji su na šanku kluba, kao i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 400 RSD. Na veče koncerta cena ulaznice biće 500 RSD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA