Josipa Lisac slavljenički sutra u Sava centru: "Koncert mora izneti sve ono što mislim i jesam"

Na svoj 70. rođendan, Josipa će nastupiti pred brojnim poštovaocima koji će doći iz raznih gradova, a specijalni gost biće Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM...

  • 2
Josipa Lisac Foto: ATA Images
Josipa Lisac Josipa Lisac / Foto: Mare Milin

Muzička diva Josipa Lisac održaće koncert na Dan zaljubljenih 14. februara u 20:30h u ispunjenom Sava centru u Beogradu.

Na svoj 70. rođendan, Josipa će nastupiti pred brojnim poštovaocima koji će doći iz raznih gradova, a specijalni gost biće Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

- Taj koncert mora iznijeti sve ono što mislim, hoću, ono što jesam - kaže Josipa, koja je još od samih početaka pevačke karijere bila i ostala unikatna i svoja.

Josipa je vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, što se i sada može čuti uživo dok peva vanvremenske hitove kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"... 

U toku višedecenijske karijere za Josipu je bila i ostala "apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem" (1940-1991), koji je za nju napravio "najljepše pjesme koje žive i danas", i antologijski album Dnevnik jedne ljubavi (1973).

Kao potvrda njenih vrednosti, nakon čak 22 "Porina" u raznim kategorijama, Josipa Lisac je odnedavno postala dobitnica prestižne hrvatske muzičke nagrade i u kategoriji za životno delo. Svečana dodela "Porina 2020" predviđena je za 27. mart.

Ulaznica za beogradski koncert Josipa Lisac 14. februara ostalo je još veoma malo i koštaju 1.800, 2.100 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    13. februar 2020 | 13:28

    Kada ponestane para, zna se, pravac Srbija. Sva sreca pa srbin ima kratko pamcenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA