≫ 

Misterija spota Fila Kolinsa: Mnogi se pitaju da li se u istom pojavljuje slavni reditelj

Velika polemika povela se na internetu, šta vi mislite?

  • 0
Fil Kolins Printskrin: Youtube/Phil Collins

Ljubitelji lika i dela poznatog britanskog muzičara Fila Kolinsa sigurno znaju njegov veliki hit "Sussudio", koji se pojavio u januaru 1985. godine. Za potrebe ove pesme snimljen je i spot, i to u jednom pabu u Londonu u vlasništvu milijardera, biznismena Ričarda Bransona.

Na snimku se vidi kako Fil Kolins i njegov bend izvode ovu pesmu, dok publika uživa u nastupu. Međutim, jedan detalj u spotu zaintrigirao je mnoge.

Naiime, ako premotate na 0:54 možete da primetite jednog dugokosom mladića koji podseća na slavnog reditelja Kventina Tarantina. Kao što možete da vidite, sličnost je neverovatna

Spot za pesmu Sussudio Fila Kolinsa, osoba koja liči na Kventina Tarantina Spot za pesmu "Sussudio" Fila Kolinsa, osoba koja liči na Kventina Tarantina Printskrin: Youtube/Phil Collins

Naravno, odmah se postavilo pitanje da li je to zaista Kventin Tarantino ili osoba koja identično izgleda kao slavni reditelj.

"0:54 Kventin Tarantino", primetio je jedan korisnik Jutjuba.

"Liči na njega", nadovezao se drugi.

"Definitivno je Kventin Tarantino", nadovezala se jedna korisnica Jutjuba.

Inače, ne postoji zvanična informacija da je Kventin Tarantino zaista u spotu Fila Kolinsa, niti se reditelj povodom toga oglašavao, tako da možemo samo da nagađamo da li je on ili ne.

Bafta Kventin Tarantino Quentin Tarantino Kventin Tarantino Foto: Tanjug/Invision/AP

Šta vi mislite?

Pogledajte spot za pesmu "Sussudio" Fila Kolinsa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA