≫ 

Džastin Timberlejk i SZA snimili 20 novih pesama - za "Trolove": Odmah pogledajte spot za prvu

Sve pesme biće objavljene 13. marta

  • 0
Džastin Timberlejk SZO Foto: Promo

Američka R&B pevačica SZA, koja je do sada devet puta nominovana za Gremi nagradu, a ima po jednu nominaciju za Oskara i Zlatni globus, napravila je saradnju iz snova sa desestostrukim dobitnikom nagrada Gremi, četvorostrukim dobitnikom nagrada Emi, Džastinom Timberlejkom, koji sa SZA ima zajedničku nominaciju za Oskara.

Saradnja se tiče novog nastavka animiranih junaka Trolova, za čiji je i prethodni deo Džastin Timberlejk bio vezan ne samo muzički, već i glumački, jer pozajmljuje glas jednom od glavnih junaka, Branču.

Pesma “The Other Side” specijalno je napisana za ovaj film, a njeni autori su Džastin Timberlejk, Ludvig Guranson, Maks Martin, Sara Erons i Solana Rou (SZA), dok su produkciju uradili Timberlejk i Guranson. “The Other Side” je prvi singl sa buduće muzičke liste filma "Trolovi: Svetska turneja" (Trolls World Tour ), koji će se u prodaji naći 13.marta (RCA Records).

Timberlejk je napisao i otpevao novu originalnu muziku za film, a u tome mu pomažu neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice: Keli Klarkson, Anderson Pak, Mari Džej Blidž, Ana Kendrik, Džoržd Klinton, Dirks Bentli, Enthoni Ramos i mnogi drugi.

Vizuelni aspekti pesme “The Other Side” odaju počast hip hop video spotovima devedesetih, pa tako u spotu, SZA i Timberlejk se zabavljaju igrajući i gledajući u kameru koja ih snima iz žablje perspektive.

- Oduševila sam se kada su me pozvali da učestvujem u ovom projektu sa Džastinom. Kreativni proces rada sa njim i čitavim timom je bio tako uzbudljiv. Tu energiju možete osetiti podjednako u pesmi i spotu za nju, jedva čekam da to vide i ostali - kaže SZA.

Džastin Timberlejk SZO Pesma "The other side" Foto: Promo

- Bilo je zabavno pisati i producirati za ovaj projekat. Biti u stanju da iznesete drugačije kreativne ideje iz različitih disciplina i žanrova je ono što nas čini privilegovanim da radimo ovaj posao. Osmisliti nešto što je u službi filma, ali istovremeno može da postoji nezavisno od njega je zabavni izazov, a ono što ga čini posebno uzbudljivim je saradnja sa sjajnim umetnicima koji su nam pomogli da zaokružimo ovu priču - opisao je Timberlejk.

"Trolls World Tour Original Motion Picture Soundtrack" je u izazovnoj poziciji da bude dorastao svom prethodniku, soundtracku filma “Trolovi” koji se našao na prvom mestu muzike iz dečijih filmova i koga je takođe producirao Timberlejk.

Trolovi, svetska turneja Trolovi, svetska turneja Foto: Promo

Ova muzička lista je izrodila jedan od najvećih pop singlova 2016. godine, koji izvodi Džastin Timberlejk “Cant Stop This Feeling”, koji je četiri puta premašio platinasti tiraž i bio najprodavaniji singl 2016.godine. “Can’t Stop the Feeling!” je osvojio Gremi nagradu za najbolju pesmu urađenu za vizuelni medij, a zaradio je višestrule nominacije za Oskara, Zlatni globus i mnoge druge nagrade.

Ovo je Trolls World Tour (Original Motion Picture Soundtrack) redosled pesama:

1. The Other Side – SZA & Justin Timberlake

2. Trolls Wanna Have Good Times – Anna Kendrick, Justin Timberlake, James Corden, Ester Dean, Icona Pop, Kenan Thompson & the Pop Trolls

3. Don’t Slack – Anderson .Paak & Justin Timberlake

4. It’s All Love – Anderson .Paak, Justin Timberlake, Mary J. Blige & George Clinton

5. Just Sing – Justin Timberlake, Anna Kendrick, Kelly Clarkson, Mary J. Blige, Anderson .Paak & Kenan Thompson

6. One More Time – Anthony Ramos

7. Atomic Dog World Tour Remix – George Clinton and Parliament Funkadelic, Anderson .Paak & Mary J. Blige

8. Rainbows, Unicorns, Everything Nice – Walt Dohrn & Joseph Shirley

9. Rock N Roll Rules – HAIM & Ludwig Göransson

10. Leaving Lonesome Flats – Dierks Bentley

11. Born to Die – Kelly Clarkson

12. Trolls 2 Many Hits Mashup – Anna Kendrick, Justin Timberlake, James Corden, Icona Pop & the Pop Trolls

13. Barracuda – Rachel Bloom

14. Yodel Beat – Ludwig Göransson

15. Crazy Train – Rachel Bloom

16. I Fall to Pieces – Sam Rockwell

17. Perfect for Me – Justin Timberlake

18. Rock You Like a Hurricane – Rachel Bloom

19. It’s All Love (History of Funk) – Anderson .Paak, Mary J. Blige & George Clinton

20. Just Sing (Trolls World Tour) – Justin Timberlake, Anna Kendrick, James Corden, Kelly Clarkson, George Clinton, Mary J. Blige, Anderson .Paak, Rachel Bloom, Kenan Thompson, Anthony Ramos, Red Velvet, Icona Pop & Sam Rockwell.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA