≫ 

"Thanks for the dance" sada ima i spot: Lenard Koen je i dalje tu…

Fantastični posthumni album “Thanks For The Dance” donosi nove, neočekivane i uzbudljive pesme

  • 0
Lenard Koen Lenard Koen / Printskrin: Youtube/ LeonardCohen

Krajem 2019, kao jedno od najiščekivanijih izdanja godine, objavljen je posthumni album Lenarda Koena “Thanks For The Dance” koji je, očekivano, zaradio sjajne recenzije muzičkih kritičara.

Odmah posle objave album je dospeo na vrhove top lista, a samo nekoliko meseci kasnije svetlo dana ugledao je i novi spot i to upravo za naslovnu baladu “Thanks for the Dance”. Režiju potpisuje Harli Vir, a u spotu se pojavljuju Rouan Blančard i Lili Kol, prenosi Headliner.

Fantastični posthumni album “Thanks For The Dance” donosi nove, neočekivane i uzbudljive pesme, koje su nastavak rada legendarnog Koena. Nastao je zahvaljujući njegovom sinu, Adamu Koenu, u ulozi glavnog producenta i ekipi muzičkih saradnika koje je okupio, dok je Danijel Lanoa doradio aranžmane.

Uz Havijera Masa, španskog muzičara koji je Koena pratio poslednjih osam godina na turnejama, na albumu su, između ostalih, učestvovali Demjan Rajs, Lesle Fist, berlinski hor “Cantus Domus”, Ričard Rid Peri iz grupe Arcade Fire, Bruse Dezner iz The Nationala, Dastin O’Haloran, The Shaar Hashomayim hor, Dženifer Varnes i uvek intrigantni Bek svirao je gitaru i usnu harfu (Jew’s harp).

Majkl Čavez, koji je bio snimatelj i radio miks na “You Want It Darker”, ponovio je tu ulogu i na novom albumu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA