≫ 

Marko Louis u Kombank dvorani, a najavljuje i goste iznenađenja

Talentovani muzičar nastavlja regionalnu turneju "Beskraj tour by Barcaffe"...

  • 0
Marko Louis Marko Louis / Foto: Ivan Miladinović

Muzičar Marko Louis održaće koncert 26. marta u 20h u Kombank dvorani u Beogradu, i time nastaviti regionalnu turneju "Beskraj tour by Barcaffe".

- U Beogradu je sve počelo i zato je svaki koncert u Beogradu kao da je prvi. Premijerno ću izvesti pojedine nove pesme koje očekujte na novom albumu. Imaću i divne goste, ali neka to bude iznenađenje. Prija mi ovo nestrpljenje i pozitivna trema. Vidimo se 26. marta u prelepoj Kombank dvorani - rekao je Marko Louis.

Marko Louis Marko Louis i Lena Kovačević / Foto: Dragan Jereminov

Dirljiva balada "Kraj", zapažen duet sa Lenom Kovačević, već osvaja top liste širom regiona. Ta pesma, kao i pesma "Ninana" naći će se na Markovom četvrtom studijskom albumu koji će se zvati "Sloboda" i koji je najavljen za kraj godine.

Ukoliko želite da uživate u "Balkan soul" ritmovima, kako publika voli da nazove Markovu muziku, požurite do Gigstix prodajnih mesta ili do blagajne Kombank dvorane da na vreme nabavite karte. Organizatori napominju da vas očekuje fantastična svirka sa vrhunskim muzičarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA