≫ 

Kristina Agilera objavila novu pesmu za film "Mulan": Pre 22 godine pevala je "Reflection" u crtaću

Poslušajte naslovnu numeru filma

  • 0
Kristina Agilera Foto: Profimedia/Whats Up, Printskrin: Youtube/DisneyMusicVEVO

Pevačica Kristina Agilera objavila je novu pesmu "Loyal Brave True", koja će biti deo zvanične muzičke liste Diznijevog novog filma "Mulan".

Izbor ove pevačice nije slučajan. Agilera je takođe radila na originalnom crtanom filmu iz 1998. godine, gde je otpevala čuvenu pesmu "Reflection". To je inače bio njen prvi singl.

Novu pesmu "Loyal Brave True" Agilera je snimila ne samo na engleskom, već i na španskom jeziku. Rediteljka filma Niki Karo takođe je režirala klipove za dve pesme koje će biti puštene ovog meseca, dok će sva muzika za film biti objavljena 25. marta, kada će se i održati i premijera ovog filma u Americi.

Podsetimo, premijera filma "Mulan" odložena je do daljnjeg u Kini, a priča se da se u ovoj zemlji uopšte neće prikazivati, s obzirom na to da je zbog korona virusa i dalje zatvoreno preko 7.000 bioskopa širom zemlje. To će biti veliki gubitak za Dizni, koji je veći deo zarade trebalo da stekne baš u ovoj zemlji, gde se i odvija priča o lepotici-ratnici. Procenjuje se da kompanija Dizni već gubi oko 280 miliona dolara tromesečno zbog toga što je na tematske parkove u Hong Kongu i Šangaju stavljen katanac dok se epidemija ne zaustavi.

(D. D. Savanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA