≫ 

Koncert najpoznatijeg irskog benda "Hothouse Flowers" uskoro u Beogradu

Prvi koncerta ovog benda u Beogradu zakazan je za 13. mart

  • 0
Hothouse Flowers Članovi benda "Hothouse Flowers", Foto: Promo

Harizmatični frontmen poznatog irskog benda "Hothouse Flowers", Liam O Maonlai i ekipa otvaraju osmi Beogradski Irski Festival koncertom u Bitefartcafeu 13.marta u 20h.

Do prvog srpskog koncerta poznatog irskog benda Hothouse Flowers ostalo je još manje od nedelju dana, a organizator koncerta je odlučio da povodom predstojećeg Dana žena omogući svim kavaljerima da povedu svoju bolju polovinu na koncert.

Hothouse Flowers Foto: Promo

Od petka 6.marta do ponedeljka 9.marta na svim prodajnim mestima Ticket Visona i online www.tickets.rs moći će da se kupi "ulaznica za dvoje" po posebnoj promotivnoj ceni od 2.000,00 RSD.

Iskoristite ovu sjajnu akciju da uživate u energičnoj svirci irskog trija i njihovim najpoznatijim hitovima "Don’t Go", "Give It Up" i "I Can See Clearly Now".

- Kako se približava beogradski koncert, tako je i naše ushićenje sve veće. Čast nam je što otvaramo Beogradski Irski Festival, poznat po dobrom programu i sjajnoj energiji. Čuli smo da imamo dosta fanova u Srbiji i regionu, pa ih pozivamo da zajedno sa nama na pravi način proslave Dan Svetog Patrika - tvrdi pevač Liam O Maonlai.

Hothouse Flowers Članovi poznatog irskog benda, Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA