≫ 

Srpski muzičar Hornsman Coyote snimao u studiju Boba Marlija na Jamajci

Nemanja Kojić drugi put boravi u ovoj karipskoj ostrvskoj državi, gde svira i snima sa jamajčanskim rege umetnicima

  • 0
Hornsman Coyote, Bob Marli Hornsman Coyote, Bob Marli Foto: Milena Đorđević, Profimedia

Poznati srpski muzičar Nemanja Kojić, frontmen grupe "Eyesburn", koji nastupa pod umetničkim imenom Hornsman Coyote, trenutno boravi na Jamajci, a tamo je posetio i legendarni studio "Tuff Gong", koji je osnovao čuveni Bob Marli.

Kojot je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio serijal fotografija iz studija, gde je snimao (klikom na ovaj link možete videti i fotografije).

Nemanji inače drugi put boravi na Jamajci, gde svira i snima sa jamajčanskim rege umetnicima.

Pogledajte i njegov nastup u Kingston Dub Club-u:

Inače, studio "Tuff Gong" nastao je 1970. godine, a njegov osnivač je čuveni Bob Marli i njegova grupa "The Waillers". Prvi singl koji je "izašao" iz ovog studija je "Run For Cover". Turisti širom sveta, koji posete Jamajku, obavezno svrate i u "Tuff Gong", gde su nastali čuveni Marlijevi hitovi poput "No Woman, No Cry", "Trenchtown Rock", "Stir It Up", "Catch a Fire", "Redemption Song", "Buffalo Soldier" i "Could You Be Loved".

Hornsman Coyote se tako pridružio mnogim svetskim muzičkim zvezdama koji su snimale u studiju, kao što su Snup Dog, Šinid O'Konor, Lorin Hil, Šegi, Džimi Klif i mnogi drugi.

Video: Eyesburn: Kija ili Luna?! Šta je to?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA