• 0

Samo uz gitaru i zalepljenu usnu harmoniku Nil Jang oduševio milione: Poslušajte svirke kraj vatre

Ova svirka provela je gledaoce od snežnih pejzaža Kolorada do ušuškane noći kraj klavira, i postala pravi hit na mrežama

  • 0

Nil Jang (Neil Young), jedan od najuticajnijih tekstopisaca svih vremena, obećao je i održao reč - objavio je svoj prvi nastup u okviru projekta koji je nazvao "Fireside Sessions" ili "svirke pored vatre".

Snimak koji je objavio uključuje šest pesama, a otvara ga "Sugar Mountain", odsvirana uz pucketanje zapaljenog drveča. Jang se potom premestio u kuću i izveo pesme “Vampire Blues”, “Love Art Blues”, “Tell Me Why” i “Razor Love”.

via GIPHY

Između pesama  “Vampire Blues” i “Love Art Blues” napravio je malu šalu.

- Imamo obavezu prema našem sponzoru. Zapravo, naš sponzor je voda. Nadajmo se da uživate u tom proizvodu- rekao je on.

I zaista, pojavila se "prava" reklama na ekranu.

- "Voda: Zemljin najbolji proizvod". Neželjeni efekti uključuju povećanu energiju i obilno mokrenje - glasila je šaljiva pauza usred ovog neobičnog koncerta.

Jang je potom nastavio da nas akustičnoj gitari i usnoj harmonici daruje svojim umetničkim umećem. Na kraju je seo za klavir i odsvirao pesmu "Little Wing", dok ga je sve vreme snimala njegova supruga glumica Deril Hana. Kraj koji je bio prelep i pun oseta.

Ova svirka provela je svoje gledaoce od snežnih pejzaža Kolorada, mutnih na dnevnom svetlu i magli, do ušuškane noći kraj klavira... Možda je zato postala pravi hit na internetu sa milionima pregleda u protekla dva dana.

Ceo mini-koncert može se pogledati na sajtu Nila Janga.

Uživajte.

(D.D.S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima