• 0

Dejvid Koverdejl snimio "Coronavirus blues", pa zarazi poručio: "F*** off"

U pola minuta sve je stalo

  • 0
Whitesnake

Dejvid Koverdejl Foto: Nikola Tomić

Mnogo muzičara moralo je da prekine turneje i upalo je u svojevrsnu klopku izolacije toekom globalnoga širenja pošasti COVID-19 ili korona virusa. Situaciju su iskoristili kao priliku za pisanje nove muzike. Jedan od njih je i Dejvid Koverdejl, aktuelni pevač grupe Whitesnake. Na svom Facebooku profilu objavio je polaminutni video u kojemu izvodi pesmu pod nazivom “Coronavirus Blues – f*** off!”.

U formi klasičnog bluesa Coverdale izgovara tekst koji je jednostavan i razumljiv svakom: “F*** off, f*** off / We don’t want you anymore / F*** off, f*** off / Don’t come knocking at my door / F*** off, f*** off / And don’t ever show your f***ing face no more”, prenosi Headliner.

Koverdejl je očigledno opterećen izolacijom i celom frkom nastalom oko korona virusa zbog koga je još ranije morao da otkaže svoju japansku turneju, a potom i sve predstojeće koncerte u Evropi i Americi planirane za nastavak turneje tokom 2020. Zbog toga je na sebi svojstven, šaljiv način, odlučio da se suoči i obračuna s problemom.

Kako vam se sviđa njegova "pesma"? Javite nam u komentarima.

Video: Đorđe David za Telegarf.rs nakon potvrde da ima koronu: Kašljem, ali ne umirem... Ljut sam na sebe

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima