≫ 

Nova kompozicija LP Dua: "Analog Love" ili kako se ljubav prenosi u digitalnom svetu

U pitanju je čist klavirski zvuk

  • 0
LP Duo_Analog Love Foto: Universal Music Group

Poslednja u nizu akustičnih verzija LP Dua koje predstavljaju u okviru aktuelnog projekta od danas je dostupna slušaocima. Kompozicija "Analog Love" dobila je svoju "unplugged verziju", idealnu za sve one koji, naspram verzije za hibridne klavire, ipak preferiraju tradicionalniji pristup klavirskoj muzici.

Ovo delo izdvojilo se kao jedno od vodećih na albumu "Duality", a izuzetno je značajno i za Sonju i Andriju.

- "Analog Love", romantično barokna epopeja, zvukom nas asocira na neki Kjubrikov film koji nikada nije snimljen, možda baš „Širom zatvorenih očiju 2“, dok se u ovim vremenima učimo kako da ljubav prenesemo i kroz digitalne medije - objašnjava LP Duo.

U prvobitnoj verziji za dva hibridna klavira "Analog Love" praćen je autorskim video spotom koji predstavlja vizuelnu nadogradnju muzike i umetničkog rada LP Dua, nastao u raskošnoj Palati Srbije, u režiji Lazara Bodrože.

Unplugged izdanje donelo je tri kompozicije sa albuma "Duality" u novom ruhu, koje su prethodno rađene za dva hibridna klavira LP Dua. Osim u današnjoj, čist klavirski zvuk čuli smo i u kompozicijama "Lemon, Honey, Ginger (Unplugged)" i  "Cosmic Strings (Unplugged)".

Izdanje "Analog Love (Unplugged)" je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA