≫ 

Nikom Ništa obradili veliki hit EKV: Pogledajte spot praznih gradskih ulica Srbije

"Podignimo čaše za svet otvoren za poglede", poručuju iz benda

  • 1
Nikom ništa Nikom Ništa / Foto: Darko Dex Radovac

Kragujevački bend Nikom Ništa obradio je jednu od velikih pesama domaćeg rokenrola "Budi sam na ulici" Ekatarine Velike, dodavši tome spot upečatljiv po prizorima praznih gradskih ulica usred pandemije korona virusa, od prestonice Arsenal festa Kragujevca, pa nadalje, piše Headliner.

- Ova vanredna situacija je odložila, zaustavila ili otkazala mnoge dobre planove za 2020. godinu… Imali smo i mi neke svoje, što lične, što planove vezane za bend… Ali dok se ne stvore uslovi za to, uživajte u našem viđenju vanvremenske pesme EKV-a i vidovitog Milana Mladenovića. Podignimo čaše za svet otvoren za poglede - napisali su oni na svojoj Fejsbuk stranici.

Nikom ništa Nikom Ništa / Foto: Darko Dex Radovac

Nikom Ništa je rok bend iz Kragujevca koji eksperimentiše sa uplivima alternative i pank roka. Nastali su kao Vajolet, ali u želji da priču približe publici, menjaju ime u Nikom ništa i objavljuju prvi album "U inat sivilu" za Metropolis music 2018. godine.

Od nastupa izdvajaju nastup na glavnoj bini Arsenal festa, ispred Partibrejkersa, kao i nastupe sa brojnim velikim imenima rok scene regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desha

    29. april 2020 | 10:56

    Dobra zamisao,ali jako neprijatan vokal i tupav solo. Spot je ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA