≫ 

Linkin Park se vraćaju: "Radimo od kuće i pripremamo nove pesme"

Finiks je bio gost podkasta "Dan Really Likes Wine" gde je otkrio da su članovi benda baš počeli da pišu nove pesme kad je izbila pandemija

  • 4
Linkin Park Čester Benington i Majk Šinoda / Foto: Wikimedia/flickr, Kristina Servant

Američki rok bend, Linkin Park, nije prisutan na javnoj sceni od smrti njihovog glavnog vokala, Čestera Beningtona. Međutim, u novom intervjuu, basista Dejv "Finiks" Farel otkriva da članovi grupe individualno prave novi materijal i razgovore obavljaju onlajn u toku trenutne pandemije korona virusa, prenosi Loud Wire.

Finiks je bio gost podkasta Dan Really Likes Wine gde je otkrio da su članovi baš počeli da pišu nove pesme kad je izbila pandemija.

- Trudimo se da ostanemo kod kuće kao i svi ostali, i da ostanemo zdravi koliko je to god moguće – izjavio je Finiks i dodao:

- Sada na Zoom-u sedimo, klopamo i pričamo. Radimo od kuće i pripremamo ideje.

On je istakao i da je od prošle godine počeo da uči da svira bubnjeve, kako bi se oprobao u nečemu novom i time bendu možda doneo novi zvuk.

Nakon Beningtonove smrti, Majk Šinoda je postao najvidljiviji član Linkin Parka, objavivši EP Post Traumatic, kao i album.

Linkin Park Majk Šinoda / Foto: Wikimedia/Stefan Brending

Da bend piše nove pesme, svakako je dobra vest. Ništa zvanično još nije objavljeno u vezi sa njihovim budućim planovima, kao i to da li će biti pronađena zamena za Beningtona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    30. april 2020 | 21:08

    Bez Cestera!!Na moju ogromnu zalost to je kao da vozis Ferari al bez guma!

  • Džontra

    30. april 2020 | 23:19

    Neće ništa više biti isto bez Čestera,ali mi je drago što nešto rade I što I dalje prave muziku I svakako čekam da vidim na šta će nove stvari Da liče.

  • Igor84

    30. april 2020 | 21:11

    Super vest !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA