Grupa "Kiss" najkreativnijeg obožavatelja ubacuje u spot: Samo treba da pošalje šta radi u izolaciji

Članovi popularnog muzičkog benda pozivaju svoje fanove da im pošalju video snimke aktivnosti koje rade za vreme izolacije, kako bi učestvovali u snimanju muzičkog spota za njihovu pesmu

  • 0
Grupa Kiss Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images for ABA

Američka rok grupa "Kiss" je na svojoj oficijalnoj stranici pozvala svoje fanove da im pošalju kako provode vreme u izolaciji za vreme pandemije korona virusa.

Naime, članove grupe interesuje kako se njihovi obožavatelji širom sveta zabavljaju i „drže sebe zaposlenima“ za vreme karantina.

Oni su otkrili da će najzanimljiviji video snimci najvernijih fanova završiti u spotu za pesmu „We are one“.

Na njihovom sajtu piše:

- Pošaljite nam video šta god vama i vašoj porodici pomaže tokom karantina: ples, pevanje, sviranje instrumenata, trenutke dok ste kod kuće, način kako organizujete "Kiss" kolekciju..- započeli su oni.

- Kako se igrate sa ljubimcem, družite sa porodicom, šta god da je u pitanju, a da je zanimljivo pošaljite - napisali su članovi benda "Kiss".

Grupa Kiss Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images for ABA

Na taj način su članovi grupe Džin Simons, Pol Stenli, Tomi Tajer, Erik Singer probudili kreativnost brojnih fanova koji su krenuli da šalju i objavljuju brojne snimke po društvenim platforama Instagram, Fejsbuk i Jutjub.

Ko će biti izabran da učestvuje u snimanju muzičkog spota saznaćemo uskoro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA