≫ 

Massimo Savić objavio singl kao najavu za novi album: Poslušajte "Mali krug velikih ljudi"

" Pesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna", istakao je pevač...

  • 1
Masimo Savić, Beograd, koncert Foto: ATA Images

Posle brojnih hitova sa njegovog poslednjeg albuma "Sada", Massimo Savić je spreman da slušaocima otkrije nov materijal.

Pesma "Mali krug velikih ljudi" najavljuje novo poglavlje u bogatoj karijeri jednog od najznačajnijih muških vokala naših prostora. Autor pesme je Ivan Dečak koji je zaslužan za još jedan Massimov hit "Nama se nikud ne žuri", a pesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija Pleasantville Jure Ferine i Pavla Miholjevića, piše Headliner.

- Pesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna. Nju mi je Ivan poslao mnogo pre svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, zemljotresa… ali, kao da je naslutio da će doći trenutak kada ćemo posebno ceniti ono najvažnije – mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih - rekao je Massimo.

Spot za pesmu "Mali krug velikih ljudi" režiraće Radoslav Jovanov – Gonzo, a za fotografije i vizuelno rešenje zaslužan je dvojac Bachrach & Krištofić.

Video: Massimo Savić o autotjunu, tračevima sa estrade, životu na ivici oštrice noža, drogi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA