≫ 

Bend Sopot ima novi spot: Polušajte i pogledajte "Krenimo iz početka"

"Svi smo bili u šoku od spoznaje koliko je ranjiv sistem zasnovan na liberalno-kapitalističkoj doktrini..."

  • 0
Banjalučki bend Sopot Printskrin: YouTube/SopotBand

Banjalučki bend Sopot je objavio spot za pesmu "Krenimo iz početka". Članovi ističu da su karantin i samoizolacija ostavili dubok trag na čitavu planetu.

- Iz svakodnevne rutine u jednom trenu - stao je cijeli svijet. Mala RNK sekvenca znana kao Kovid-19 za kratko vrijeme naučila nas je da se svakodnevne dobrobiti, rutine i blagostanja ne bi trebale olako shvatati i uzimati zdravo za gotovo - objavili su ispod videa na YouTube-u.

- Svi smo bili u šoku od spoznaje koliko je ranjiv sistem zasnovan na liberalno - kapitalističkoj doktrini. Sve to je uticalo i na nas, autore te smo udružili snage i zajedno sa prijateljima napravili ovaj, svojevrsni, pečat vremena i prostora, da nas sjeća na suludi mart i april godine 2020.

- Hvala svima koji su uzeli učešće u nastanku ovog video spota, te sa nama podjelili svoje trenutke samoizolacije i karantina. To su: Isidora Branković, David Pujado, Nataša Novaković, Danijela Karać, Semir Avdić, Miloš Orlić, Ahmed Kulović, Đorđe Ostić, Tanja Ostić, Dragan Ostić, Andrijana Mirna Marin, Porodica Đekić, Milan Aćimović i Marija Vučinić - ističu članovi Sopota.

Video je radila Tajana Dedić Starović, dok je autor muzike i teksta frontmen Petar Topalović.

- Za pesmu "Jednoga dana" koja je snimljena u Beogradu sa Vojom Aralicom radi se spot. Očekuje se da bude gotov do avgusta za kada je planirana i premijera u Beogradu - za Telegraf je izjavio Đurica Štula iz Sopota.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA