≫ 

Čuveni motor Bilija Ajdola izložen u Rokenrol kući slavnih: Na njemu je doživeo tešku saobraćajku

- Vozio sam ga celim Los Anđelesom na mnogim sesijama, svirkama i snimanjima tokom godina, i na mnogim stazama širom Amerike... Ovaj motor je deo moje baštine - napisao je roker

  • 0
Bili Ajdol, Billy Idol Bili Ajdol Foto: Telegraf

Jedan vredan eksponat izložen je u u Rokenrol kući slavnih u Klivlendu, a u pitanju je legendarni "Harly Davidson Wide Glide" motor, čiji je vlasnik niko drugi do Bili Ajdol.

Kako je naveo roker u svojoj objavi na Fejsbuku, kupio ga je u novembru 1987. godine, kada se preselio u Los Anđeles.

Motorcikl je inače, kako Bili Ajdol piše, napravljen 1985. godine. Jedini je sa Evolution motorom, a slavni roker je jedini njegov vlasnik.

Na ovom istom motoru Bili je doživeo tešku saobraćajnu nesreću 1990. godine, koja ga je sprečila da snimi filmove "Terminator 2" (gde je trebalo da glumi negativca T 1000) i "The Doors" (gde je trebalo da glumi Džima Morisona.

Bili se nije odvajao od ovog vozila.

- Vozio sam ga celim Los Anđelesom na mnogim sesijama, svirkama i snimanjima tokom godina, i na mnogim stazama širom Amerike... Ovaj motor je deo moje baštine - napisao je Bili.

Evo kako izgleda čuveni motor Bilija Ajdola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA