≫ 

Zavrtite "Slobodu" na gramofonu: E-Play objavili prvi vinil u karijeri

Pogledajte i njihov novi spot za pesmu "Uzmi mi sve"

  • 0
E-Play Omot albuma "Sloboda" / Foto: Promo

Nakon CD-a i digitalnih platformi, alternativni bend E-Play objavio je aktuelni album "Sloboda" i na vinilu. Izdanje prati i objavljivanje spota "Uzmi mi sve".

- Ovo je naš prvi vinil u karijeri i baš nam je drago što je ekipa iz Long Play-a insistirala na tome, tako da ćemo konačno čuti i kako naš bend zvuči na pucketavom nosaču zvuka - kaže pevačica i basistkinja Maja Cvetković i dodaje:

E-Play Foto: D. Mataruga

- Super je da će naši obožavaoci, koji su ljubitelji vinila, imati prilike da, posle dugo čekanja, zavrte ovu ploču na svojim gramofonima. To smo im, nakon svih ovih godina, zaista ostali dužni.

Sa petog E-Play albuma "Sloboda", objavljenog 2018. godine za promotersku kuću Long Play, nižu se sve sami hitovi - zaključno sa "Uzmi mi sve", čak šest od ukupno sedam pesama dobilo je spotove. Od vizuelno i produkcijski upečatljivih spotova "Srešćemo se neki drugi put", "Da budemo samo dobro" i "Pristanište", posebno su se izdvojili "Šamarčina", sa porukom protiv nasilja nad ženama, i "Sloboda" u kome se simbolično pojavljuje glumica Sloboda Mićalović, kojoj je ovo inače bio prvi muzički spot u karijeri.

"Sloboda" je album velike muzičke zrelosti beogradskog benda željnog da se "popne stepenicu iznad" u odnosu na svoja ranija izdanja, čemu je doprinela i vrhunska produkcija Voje Aralice (Kolja, Bajaga i Instruktori...), mada Maja primećuje:

- Ako nema dobre pesme – niko na svetu ne može da ti pomogne.

E-Play Maja Cvetković / Foto: Nebojša Babić

Uz Maju tu su već duže vreme bubnjar Goran Ljuboja-Trut i gitarista Nemanja Velimirović.

- Važno je da budemo dobro, slobodni, da pristajemo samo na ono što mi izaberemo kao pravo rešenje i da nam mogu uzeti sve što imamo, ali samo ne mogu uzeti nas. To je kratak opis sedam pesama koje se nalaze na ovom albumu - ističe Maja.

Pogledajte njihov novi spot za pesmu "Uzmi mi sve":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA