≫ 

Zabranjeno pušenje ima korona pozitivan hit: Kurtović i Sekson snimili pesmu nakon 15 godina

Zaraziće nas dobrom muzikom

  • 0
Zabranjeno pušenje Zabranjeno pušenje feat. Elvis J. Kurtović / Printskrin: YT/Zabranjeno pušenje

Nakon 15 godina pauze, muzički tandem Zabranjenog pušenja Elvis J. Kurtović i Sejo Sexon ponovo rade zajedno, a rezultat je pesma „Korona hit pozitivan“.

Kako muzičari objašnjavaju, pesma je nastala jedno veče usred karantina, kada su se "starom zaboravljenom pevaču otvorila nebesa i kad je shvatio da posle svega što je prošao u životu ne sme dobiti koronu, jer ima loš imunitet, ali i hit kojim će osvojiti svet.”

- Mislim da će se mnogi identifikovati sa stihovima: "U mom gradu zagađen je zrak, imam masku, astmu i povišen tlak, u životu vazda volio sam slavlje, kafana je uzela mi zdravlje". Malo je reći da je pesma autobiografska, ona je nekako svačija, da ne kažem narodska. Još da kada počne da se peva po slavljima, pa gde će nam biti kraj - poručuje Davor Sučić - Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

On dodaje da je sjajno ponovo raditi sa Kurtovićem.

- Nema nas zajedno u kadru zbog socijalne distance, koje smo se pridržavali skoro 15 godina. Srećom, nemamo virus, već pesmu "Korona hit pozitivan", s kojom ćemo, nadam se, zaraziti i publiku - kaže Sexon.

Zabranjeno pušenje uskoro se vraća koncertima, a do tada poručuju svojim fanovima da se čuvaju i ostanu zdravi, inficirani samo dobrom muzikom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA