≫ 

Evanescence imaju novu pesmu: Poslušajte "The Game Is Over", koja govori o "bolesti fasade"

"Pesma je obećanje sebi da ću biti svoja u društvu drugih, da se neću zaključavati. To je, takođe, molitva da budem bolja, da se ne osećam zbunjeno i povređeno", izjavila je pevačica Ejmi Li

  • 0
Evanescence Evanescence / Foto: Wikimedia/Flickr/Justin Higuchi

Bend Evanescence je objavio pesmu "The Game Is Over", koja predstavlja drugi singl s njihovog predstojećeg albuma The Bitter Truth.

Pesma je u prepoznatljivom rok ritmu popularnog benda, ali opet drugačija u odnosu na njihov prethodni rad. Dominira zvuk gitare i upečatljivi vokal Ejmi Li.

"The Game Is Over" prati glavni singl "Wasted on You", koji je objavljen krajem aprila ove godine. Datum objave albuma The Bitter Truth još uvek nije poznat, a to će biti njihovo prvo studijsko ostvarenje nakon 9 godina. Poslednji album sa originalnim pesmama su objavili 2011. pod nazivom Evanescence, dok Synthesis iz 2017. čine obrade njihovih starih pesama.

- The Game Is Over govori o bolesti fasade. O maskama koje nosimo kako bi se drugi osećali prijatnije, o osećanjima koje skrivamo, a ispoljavamo njihove druge verzije kako bismo se uklopili u granice društvene prihvatljvosti – izjavila je Ejmi Li i dodala:

- Pesma je obećanje sebi da ću biti svoja u društvu drugih, da se neću zaključavati. To je, takođe, molitva da budem bolja, da se ne osećam zbunjeno i povređeno.

Još pesama benda će slušaocima biti dostupno narednih meseci, dok bi album trebalo da bude objavljen krajem godine.

Poslušajte "The Game Is Over", a u komentarima nam pišite da li vas podseća na njihovo stvaralaštvo početkom 2000-ih, koje toliko volimo i pamtimo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA