Deep Purple objavili novu pesmu: Poslušajte "Nothing at All"

Njihov 21. studijski album, "Whoosh!", biće dostupan u limitiranom izdanju...

  • 1
Deep Purple Foto: Profimedia/AFP

Bliži se objava 21. studijskog albuma čuvenog britanskog hard rok benda Deep Purple. Album pod naslovom Whoosh!, u produkciji diskografske kuće earMUSIC, izlazi na tržište 7. avgusta, a bend je objavio novi singl "Nothing At All", piše Sound Guardian.

Producentsku palicu ponovo je preuzeo kanadski producent Bob Ezrin (saradnja sa Pink Floydom, Kiss i Alisom Kuperom), a koji je radio i na poslednja dva albuma benda: "Now What!" iz 2013. i "Infinite" iz 2017. godine, prenosi Headliner.

Album "Whoosh!" biće dostupan u limitiranom izdanju CD+DVD koji uključuje i jednosatni razgovor Rodžera Glovera i Boba Ezrina i takođe jedinstveni, po prv puta, kompletan video nastup benda sa festivala Hellfest koji su održali 2017. godine. Takođe, biće dostupna i verzija gramofonske ploče i DVD-a, a ujedno i digitalna kupovina albuma.

- Ovaj album uključuje materijale koji su najviše obradovali članove benda, uključujući i Boba Ezrina. Oduvek smo uživali da stvarmo novu muziku i prenesemo to zadovoljstvo našim lojalnim obožavaocima - rekao je gitarista Stiv Mors.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    14. jul 2020 | 18:39

    Gledao sam ih 1977. u hali " Pionir" kad su bili u naponu snage. Predgrupa im je bio " Smak" sa Točkom u naponu snage . Pola sata nisu hteli da izađu na scenu jer im je organizator " uvalio" mnogo jaku predgrupu. Prašili su dobro i jedni i drugi. Nezaboravno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA