U novom ruhu: Svetski hit Tine Tarner dobija svoj remix

DJ Kygo je stekao međunarodnu prepoznatljivost sa nekoliko hitova u saradnji sa Selenom Gomez i Edom Širanom

  • 2

Tina Tarner (80) i DJ Kygo napravili su remix njenog čuvenog hita iz 1984. godine – What's Love Got To Do With It.

Kygo (28) je početkom sedmice na svom Tviter profilu objavio da se udružio sa pevačicom, a remix će biti objavljen u petak, 17. jula.

- Ne mogu da verujem da u petak objavljujem kolaboraciju sa Tinom Tarner! What's Love Got To Do With It je jedna od mojih omiljenih pesama ikada. Nadrealno je dobiti priliku za saradnju sa legendarnom umetnicom. Ne mogu da iščekam da je svi čujete – napisao je mladi DJ na Tviteru.

Kygo je stekao međunarodnu prepoznatljivost sa nekoliko hitova: prvenstveno autorskom It Ain’t Me sa Selenom Gomez, a potom i preradama pesama Firestone i I See Fire Eda Širana.

Prošle godine, njegov remix Vitni Hjuston obrade hita Higher Love (1986) Stiva Vinvuda, doživeo je neočekivani uspeh dospevši na svetske top liste hitova.

Tinin singl What's Love Got To Do With It iz 1984. bio je uvodna pesma za njen 5. samostalni studijski album Private Dancer. Ostvarenje je dobilo 3 Gremi nagrade, uključujući kategorije za najbolji album godine, najbolji ženski pop vokal i najbolju rok izvedbu. Godine 2012. pesma je uvrštena u Gremi Kuću slavnih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA