≫ 

Džoni Štulić poručio ljudima na Fejsbuku: Ne lečite komplekse preko mog imena

Pojedini korisnici društvenih mreža naljutili su čuvenog muzičara

  • 3
Branimir Štulić Džoni Štulić / Printskrin: YouTube/PETROVICPETAR

Branimir Džoni Štulić u poslednje vreme na svom Jutjub kanalu, pod imenom Petrović Petar, piše obožavaocima razne poruke. Nakon što se nedavno tu obračunao sa bivšim kolegom, nekadašnjim bubnjarom Azre Borisom Lajnerom, jedan od najboljih jugoslovenskih muzičara se obrušio na one koji su u njegovo ime otvorili naloge na Fejsbuku.

- Branimir Štulić (ili kao Azra) nema nijednu fejsbuk-stranicu. Hiljadu postojećih su otvorili jadni ili bolesni imposteri koji liječe svoje komplekse na tuđ račun, a Fejsbuk neće da ih zatvara upravo zbog toga - napisao je Štulić.

Podsetimo, Štulić je nedavno izneo i brojne i oštre kritike na račun Lajnera.

Lajner nedavno je objavio autobiografiju naslovljenu “Sve bio je ritam”, u kojoj je, među ostalog, ispisao brojne anegdote iz vremena Azre u kojoj je svirao.

Živopisne priče tiču se članova tog popularnog benda, posebno njenog frontmena Džonija Štulića. Iako već godinama živi u Holandiji i odbija da se pojavi u javnosti, o knjizi se oglasio i on. Svoje karakteristično saznanje, napisano u stihu, poslao je portalu Ravno do dna, koji ga je objavio u celosti.

Štulić slikovito proziva Lajnera da je ritam koji spominje u naslovu knjige bio njegov ritam, a ne onaj za koji je zaslužan sam bubnjar. Navodi da njihovo prijateljstvo i saradnja nisu trajali deset godina, kako to tvrdi Leiner, da ga je ovaj krao i falsifikovao njegov potpis. Ističe i neke tehničke greške, poput pogrešno navedenih godina, a negira i postojanje nekih ljubavnih veza o kojima je Lajner pisao. Između ostalog, Lajnera je i izvređao nazvavši ga lopovom, kopilom.

Video: Juga mi fali kao i mlečni zubi: Jurica Pađen o muzici, Džoniju Štuliću, SFRJ i životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    21. jul 2020 | 17:22

    Brat Srbin!

  • Ja

    21. jul 2020 | 21:15

    Legenda!

  • Srba Petrović

    20. septembar 2020 | 15:00

    Bolestan čovek, pati od paranoje, napada i vređa svakoga... Ne moraš da budeš diplomirani psiholog da bi video da mu je potrebna terapija. Sigurno odbija da se leči. Njegovoj ženi mora da nije lako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA